Pengikut

Isnin, 23 Mei 2016

Kad 3D Choki-Choki Boboiboy Tarikan Terbaru Buat Kanak-Kanak


Assalamualaikum,Ingat lagi aiskrim Choki-Choki yang pernah jadi viral dulu. Memang menjadi kegemaran seisi rumah terutama kanak-kanak. Kalau sesiapa sedar bila beli Choki-choki mesti dapat kad boboiboy.Anak sedara acik dan adiknya peminat setia untuk dapatkan kad tersebut.

Masa berada di rumahnya , sempat bertanya :

Acik ;Emi buat buat apa tu ? 


Emi :Saya tengah tengok boboiboy lawan.
Acik : Boboiboy lawan kat mana ? Guna kad ? 
Emi : Aah acik tengok nie,



Terkejut betul jadinya, memang seolah boboiboy dan kawan-kawannya keluar dalam bentuk 3 D.


Canggih betul anak sedara aku nie, kad pun boleh dalam bentuk 3 D. Bila acik post di facebook ramai pula bertany jadi acik terangkan serba sedikit untuk menggunakannya.



Pertama : Kamu kena beli Choki-choki dan dapat kad AR yang khas untuk 3 D.







Kedua : install aplikasi yang mudah di playstore. Pilih Choki-Choki AR Boboiboy. Ringan je aplikasi nie, cohtoh di playstore seperti di bawah





Ketiga : Buka aplikasi tersebut dan ambil ambil dua kad pastikan Geng baik dan geng Jahat. Sebab kalau kamu letakkan sama geng mereka tidak berlawan. Contoh Gopal Vs Ejojo. Kalau Gopal Vs Feng mereka akan lari.

Keempat : Lihat sendiri mereka bertempur dan lihat siapa menang. Awesome !!


Sangat menakjubkan siap ada kuasa semua memang satu inovasi baru.

Share This!


4 ulasan:

  1. bestnyaaa..nak beli gak, tapi dekat mana ek?

    BalasPadam
  2. seriously menarik..tq sharing..hehe

    BalasPadam
  3. waaaa bestnye! not sure if the stuff ada berjual kat brunei huhuhu.

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails