Pengikut

Selasa, 23 Ogos 2016

Cegah Risiko Diabetis Dengan GC Tea Dan Berpeluang Menangi RM 1 Juta

Assalamualaikum

Zaman sekarang muda-muda dah dapat kencing manis, apatah lagi dengan yang berusia kes semakin meningkat. Bila kesihatan kita tidak dalam keadaan baik maka produktiviti kerja kita juga akan turun. Kesihatan juga tergangu, penuh sudah ubat kita kena makan.

Kita perlu jaga pemakanan kita dan pengambilan gula dalam masakan dan minuman. Acik memang akan pantau kalau mak masak dan bila minum pun tak bagi yang manis-manis. 

Takut bila tengok ada yang sampai kena potong kaki. Ya Allah seram tengok, jadi kita kena ambil langkah bijak. Alternatif yang boleh di ambil adalah dengan pencegahan dan pengawalan.

Produk yang boleh acik cadangkan adalah GC Tea.

Apa itu GC Tea ? 


GC Tea atau nama panjangnya Glucose Cut (Pemotong Gula) Tea merupakan teh 100% herba campuran yang diformulakan secara saintifik. Ia boleh membantu untuk:
  1. Mengawal dan mengimbang kandungan gula dalam darah
  2. Membantu mengawal berat badan
  3. Mengurangkan risiko diabetis tahap 2
  4. Mengurangkan risiko penyakit-penyakit kronik

Bahan-bahan yang terkandung

Membantu turunkan berat badan

Ianya juga membantu menurunkan berat badan.GC Tea menambah baik kelebihan teh hijau dengan penambahan herba-herba yang membantu anda mengawal rasa ingin minum minuman bergula.Kamu akan merasakan penurunan berat badan anda sekiranya anda mengamalkan minum GC Tea ini.

Harganya Hanyalah RM150 sahaja.

Untuk order jangan malu-malu untuk hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148

Sambil Membeli Produk Yang Bagus Ini Kamu Boleh Memenangi RM 1 Juta Ringgit. 


Bukan setakat memenangi RM 1 juta tetapi juga 2 unit BMW dan pelbagai hadiah menarik menanti para pemenang.

Bagaimana untuk sertai dan untuk menang ? 

Syaratnya mudah hanya beli 4 produk dari rashwealth group iaitu :


1.GC Tea


2.Nano Centa



2.Clenz - Tox



4. Nutrimax


Bila kamu beli kamu akan dapat satu kupon cabutan bertuah. Hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148

Tarikh penyertaan sah dari 1 jun 2016 sehingga 31 oktober 2016.

Mana tahu ada rezeki, jadi jutawan. Kita usaha sama-sama ye.

Berminat berniaga ?

Nak jadi dropship pun boleh hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148

Share This!


13 ulasan:

Kak Sue berkata...

Wasalam Acik..wah siap ada cabutan bertuah lagi ye..menarik hadiahnyaa.. :)

YB Shehan berkata...

Fuyoooooooo.. 1 juta

razzwey razz berkata...

Tudiaaaaaaaa sejutaaaaaa....

irra yyan berkata...

Terus rasa nak join jugak..kekeke mata nampak duetttt hehehee

Nieyl berkata...

serius 1 juta?wow!hebat hadiah dia..

Azlinda Azman berkata...

Wowww 1 juta..bg akk kesihatan tu lg penting. Kencing mnis ni..penyakit dlam senyap. Bahaya pun bahaya gak

Akif Imtiyaz berkata...

Wah bagus juga produk ni ya..byk manfaatnya...

Akif Imtiyaz berkata...

Wah bagus juga produk ni ya..byk manfaatnya...

PCL berkata...

Menariknya.. boleh jaga kesihatan dan ada peluang nak jadi jutawan.. peluang baik nih.

Izzati Suhaide berkata...

perghhh..best tuuu klu dapat sejuta..tetiba rasa nk join..hihi

Hasliynda Lynn berkata...

terima kasih acik

Nadia Johari berkata...

husband ajar jangan makan gula banyak sgt..di epun beli gula yang tak berapa manis..menarik produk ni

ZULHILMI TEMPOYAK berkata...

mmg dok minum ni. bagus2... bleh cuba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails