Ticker

6/recent/ticker-posts

Tawan Hati Wanita Dengan Dashing Egde 2.0 Yang MenyegarkanAssalamualaikum

Aku sajelah sembur minyak wangi Dashing Adventurer Edge 2.0 masa pergi main futsal. Kawan-kawan yang tegur :

wei perfume apa pakai, wangi ! sedap bau dia"

Dashing yang baru tu, Dashing Adventurer 2.0,sahutku

 Jenama Dashing sememangnya satu jenama yang sangat sinonim dengan lelaki.Mengikut citarasa lelaki yang lasak dan mempunyai asas semangat Manlamd yang memberi inspirasi dan mengalakan nilai positif bagi lelaki.

Kali ini acik ingin kongsikan tentang Dashing Advanturer Edge 2.0 terdiri daripada 3 produk iaitu:

1. Wangian Dashing Edge 2.0
2. Deodoran Semburan tanpa gas
3. Deodoran Bebola

Kelebihan produk Dashing Adventurer 2.01. Dashing EDT di kenali dengan wangian berkualiti yang tahan lama. Walaupun kita lakukan aktiviti lasak dan bersukan. Wangiannya tetap dapat bertahan. Harumannya maskulin , moden dan menyegarkan.


2. Deodoran semburan Dashing memberikan perlindungan 24 jam. Paling penting dapat menghalang bau badan dan menghapuskan bakteria.3. Deodoran bebola Dashing cepat kering dan menghalang bau badan sehingga 60 jam .Memberikan perlindungan bakteria.Deodoran Tanpa Gas Pertama Di Malaysia.


Ianya merupakan teknologi terbaru tanpa gas telah di lancarkan. Deodoran semburan badan ini mampat dengan cecair dedoran, 750 semburan.Lebih wangian dan lebih cecair deodoran dalam setiap semburan.

Satu botol lebih dari 2 bulan penggunaan.Selepas semburan rasa selesa dan tidak melekit.

Berani Mengatasi Segala Cabaran

Perlindungan bau badan 24 jam dan perlindungan 6 dalam 1 untuk keyakinan serta gaya hidup yang aktif dan mampu mengatasi cabaran.

- wangian kekal
-cegah bau
- tiada kesan 
-cepat kering
- kesegaran unggul
-anti bakteria
-cepat kering.

Terdapat dalam 4 variasi, EDGE 2.0, BOLD, PURE ENERGY dan XTREME dijual pada RM 18.90 manakala 100ml berharga RM34.50 termasuk 6% GST.


Acik dah lama menggunakan produk Dashing dan produk yang terbaru buatkan acik tertawan. Memang sangat selesa menggunakan produk ini.

Nak tahu selanjutnya tentang DASHING, boleh lawati terus ke :
Catat Ulasan

2 Ulasan

Farid berkata…
Kena try beli produk ini pula.