Pengikut

Jumaat, 13 Januari 2017

Hanya Selfie Dan Menangi Hadiah Lebih Dari RM 10 000 bersama #GooseySelfie

Assalamualaikum

Siapa suka swafoto atau selfie ?
Dengan selfie boleh menang hadiah lebih dari RM 10 000. Banyakkan ?

Syaratnya mudah sahaja, ehh sabar jangan tergesa-gesa. Ini nak bagitahu ada shopping mall baru kat area Cheras tau. Siapa kaki shopping tu nanti, boleh lah jalan-jalan lepak kat situ. Nama bangunan tu, MyTOWN Shopping Centre dan bangunan tu betul-betul bersambung dengan IKEA Cheras dan akan dibuka awal tahun 2017 nanti.


Jadi, sekarang ni, MyTOWN Shopping Centre ada menawarkan hadiah lumayan bernilai lebih daripada RM10,000 untuk kita semua menangi . Caranya mudah sangat !!



Cara menyertai Contest #GooseySelfie:

  1. -Sila ke laman web https://www.gooseyselfie.com.my/
  2. -Klik “Join Now”
  3. -Baca arahan yang diberikan dan klik “Start”
  4. -Login masuk dengan menggunakan akaun Facebook anda
  5. -Jawab satu soalan dan klik "Confirm". -Kemudian upload gambar selfie yang sedia ada atau dengan menggunakan kamera webcam
  6. -Tambah elemen "goose" pada gambar selfie korang
  7. -Bila dah siap klik “Submit”
  8. -Akhir sekali “Share on Facebook” dan gunakan #GooseySelfie

  9. Mudahkan ? Dan setiap minggu, 10 pemenang akan dipilih. Eh macam mana nak tahu pemenang ?

  10. Mereka akan post di Facebook Fanpage iaitu di : 

  11. Acik pun join tau! Siap ada nama sebagai Phil Gooselins.Setiap gambar dia ada namanya tersendiri. #GooseySelfie.

  12. Jom join contest #GooseySelfie sekarang. Manalah tahu rezeki korang nak menang hadiah.Ajaklah sekali kawan-kawan,adik beradik dan kenalan. Layari laman web https://www.gooseyselfie.com.my/untuk menyertainya. 

Share This!


6 ulasan:

Cik Itah berkata...

acik pun join ke? all the best :)

Elih Japahar berkata...

Mcm best ja...siapa2 pun boleh join ke ni?

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

nice sharing

Hernee Nazir berkata...

boleh cuba ni..hehehe

Aku Penghibur berkata...

aahh cuba nasib

Aku Penghibur berkata...

aahh semua org blh join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails