Pengikut

Ahad, 12 Mac 2017

Kenapa aku pilih TYZARA ?


credit bella 

Sedang aku leka, usha gadis pujaan hati.Lama kenal dia tapi tak berani nak tegur.

Tapi satu hari tu, dia tegur aku. Hai acik kan ? eh terperasan tadi kat rambut ada snow la.

Puas aku fikir snow apa pulak ?

Bila tengok cermin, ya Allah kelemumur dan rambut gugur banyaknya.

Puas aku google syampoo yang sesuai untuk masalah aku nie bagi mencari alternatif cara rawat rambut gugur. Aku tertarik dengan satu produk bumiputera iaitu Tyzara Syampoo.Dari hasil pembacaan aku dari testimoni memang ramai yang bagi feedback positif dan sebab itu aku pilih tyzara syampoo.

Apa itu Tyzara?

Tyzara adalah jenama bagi Shampoo Rawat Rambut yang lebih dikenali sebagai shampoo soya.


credit Shehan

Apa kelebihan Tyzara Shampoo Soya ni?

Shampoo KHUSUS RAWAT Rambut Gugur jenama Tyzara ini mempunyai beberapa kelebihan seperti :


✔ Membantu Mengawal Rambut Gugur

✔ Kesan seawal 1 malam dan paling cepat selepas mandi (bergantung pada individu)
✔ Berbau wangi
✔️ Rambut wangi seharian
✔ Matikan kelemumur
✔ Bantu Penumbuhan Anak Rambut Baru
✔️ Bantu percepatkan rambut panjang (brgantung pada individu)
✔️ Merawat kerosakan rambut
✔️ Melembutkan rambut
✔️ selamat digunakan oleh kanak-kanak dan boleh digunakan seisi keluarga
✔️ Jimat untuk penggunaan 1 bulan

Apa kandungan bahan dalam Tyzara Shampoo Soya?


Tyzara menggunakan bahan yang berkualiti tinggi :

PROTIEN SOY - ia dihasilkan daripada kacang non-GMO (yakni, kacang yang tidak diubahsuai secara genetik).dan ia diperbuat daripada kacang soya asli. Di mana protein soya ini memberi tenaga pada rambut kita. 

PANAX GINSENG ROOT EXTRACT - menguatkan akar rambut dan memberikan kesuburan kulit kepala untuk memberi ruang anak rambut baru untuk tumbuh.


MAJUS ROOT EXTRACT - memberikan vitamin pada akar rambut dan meNyahkan kotoran kulit kepala.

Adakah Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum HALAL? Ada Kelulusan dari KKM tak? 

Jawapan: Ya. Halal tuan/puan. Ada kelulusan KKM NOT161201328K Ianya selamat.Jadi KAMU tidak perlu ragu-ragu untuk menggunakan Tyzara Shampoo Soya.

Berkesan ke Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum ni?

Ya. BERKESAN!!

Sesuai dipakai oleh semua golongan lelaki /wanita/kanak-kanak  yang sememangnya ada masalah rambut.

Dan lagi TAMBAH BERKESAN jika gunakan sekali dengan Tyzara Hair Serum. Kerana serum rambut ini membantu penumbuhan rambut baru dengan cepat jika gunakan dengan konsisten.

Berapa lama boleh nampak kesannya?


Ada yang dapat kesan seawal 1-3 hari, 3-5 hari, 5-7 hari bergantung kepada hormon dan penerimaan kulit kepala individu.

Kamu kena bersabar kerann dalam merawat tiada yg magic sebab rambut gugur/kelemumur dan pelbagai masalah lain pun dah sudah bertahun.Jadi semuanya perlu kesabaran dan penggunaan yang konsisten.


Pemakanan juga memainkan peranan. Elakkan makan ajinomoto/MSG, minum air banyak, tidur secukupnya dan makan makanan yang berkhasiat.


  • Siapa sesuai pakai ?


Mereka ada masalah rambut gugur, rambut bercabang, kulit kepala gatal,  masalah kelemumur , rambut gugur selepas bersalin dan pelbagai lagi.


Berapa Harga Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum?

Normal Price:

Shampoo RM65.90
Serum RM59.90

Promotion:

Shampoo RM49.90
Serum RM55.90

COMBO SET JIMAT

Shampoo + Serum
Rm100
✔ FREE Travel Gold Bag for Shampoo (LIMITED)
⛔ Semua harga tidak termasuk harga postage.
⚠Harga Promo akan tamat tertakluk pada HQ.

Berapa kuantiti kandungan Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum?

Shampoo : 100ml

Hair Serum : 15ml

Boleh tahan utk berapa lama penggunaan?

Shampoo : 

2x sehari - 1 bulan penggunaan
1x sehari - 2 bulan penggunaan

Serum : bergantung kepada panjang/pendek rambut individu.


Mesti tak sabarkan nak cuba juga.Cepat dapatkan maklumat di sini:-

Dalam masa sama boleh juga sertai


Share This!


2 ulasan:

  1. good luck acik..cik nor join jgk..:)

    BalasPadam
  2. hahaha snow pun boleh lah.. akak pun join. good luck

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails