Jatuh Cinta Pada I-Sihat Susu Kambing Vachoc Kami Berjodoh | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Isnin, 13 Mac 2017

Jatuh Cinta Pada I-Sihat Susu Kambing Vachoc Kami Berjodoh


Aku pernah di paksa minum susu kambing, sampai muntah-muntah. Bau hamis dia aku tak tahan.Stigma itu aku dah pahat dalam otak.

Bila susu kambing je! memang tak akan minum.Tapi aku pelik tengok akak minum selamba je. Orang kata bagus. 

Tapi kerana risau bau kambing puas aku cari alternatif lain. Terjumpa dengan produk bumiputera  i-sihat susu kambing.


Eh ada perisa Vachoc Plus 10 (vachoc adalah gabungan rasa vanila dan coklat ditambah 10 ekstrak makanan), berkata dalam hati sendiri.

Bila produk sampai comel pula pembungkusannya. Ok set tapi sebelum itu apa bahan-bahan dari i-sihat susu kambing ini ?

 Susu kambing ASLI tanpa gula tambahan, organik, tanpa bau hamis, lemak berkrim. 

Vachoc Plus 10 amat baik untuk minda sebab antaranya mengandungi buah zaitun, buah tiin, buah delima, kurma, kismis, badam, manna, saffron, habbatus sauda dan ginkgo biloba.

Apa kelebihan i-sihat Susu Kambing nie ?

  1. Menambahkan tenaga dan stamina dalam tubuh badan.
  2. Meningkatkan daya ketahanan badan san fungsi tulang,gigi,otot ,sel kulit serta saraf.
  3. meningkatkan daya ingatan, kepekaan &kecerdasan minda (iQ-EQ)
  4. bersifat alkali, mudah hadam ,tidak menyebabkan alahan.
  5. Mencegah anak dari demam kuning, ekzema, sembelit dan pembentukan lendir.
  6. Membantu penyerapan kolestrol &sistem penafasan.
Banyak lagi sebenarnya, ini sebahgiaan. Okey cubaan untuk minum. Aku minta mak buat bancuhkan air. Masih stigma dengan bau.

Minum sambil tutup hidung, sekali dah minum. Ya Allah, sedapnya rasa macam hot chocolate. 

Cara hidangan minuman i-sihat susu kambing.




Lupa pulak nak bagitahu dia ada dalam pounch dan sachet.

I-Sihat boleh di minum 2 kali sehari: Pada waktu pagi (sebelum breakfast) & pada waktu malam (sebelum tidur).

Pouch Pack: 4 scoop untuk setengah cawan air saja. Jangan bancuh banyak-banyak air sangat.

Sachet Pack: satu sachet  untuk setengah cawan air sahaja

Guna air suam (elakkan air panas mendidih, sebab nutrisi akan berkurang)

kalau ada shaker/botol air, guna air sejuk pun boleh, just shake shake saja

Baca basmallah, selawat dan semoga i-Sihat memberi manfaat kepada kesihatan tubuh anda dan keluarga dengan izin Allah swt.



Eh dah panjang lebar sangat nie.Selain dari dari Vochoc ada juga perisa asli dan premium berry.

Harganya Berapa ?



I-sihat susu kambing Vachoc RM 45
I-sihat susu kambing asli RM 45
I-sihat Premium berry RM 55

Serius tak menyesal beli,ok badan dah sehat boleh bertemu jodoh, jomlah cuba.Dapatkan i-sihat:



Share This!


20 ulasan:

Kak Sue berkata...

Bagus susu kambing nie kan Acik..ada pilihan perisa lagi..InsyaAllah boleh cuba nanti..

@mnsiabrubah berkata...

memang hebat khasiat susu kambing ni.. tambah pula ada campuran bahan2 lain macam delima, kismis dan habbatus sauda kan.. :)

...

Cik Nor berkata...

wow..bestnya..:)

Bagaiamana Panduan Ini membantu Korang Jimat RM100,000 Dalam Pembelian Rumah Lelong berkata...

Seronokkan minum. Selain sihat, minuman pun sedap

Fieza Sani berkata...

Susu kambing skrg dh di proses..mmg x de bau hamis ke apa..sedap lgi..hehe...

Izzati Suhaide berkata...

macam sedap yang coklat tu acik..nk try laa..

Unknown berkata...

terliur tengok...sy mmg suke coklat. siap tabur lagi tu...

hanizamohmad berkata...

First time jugak cikza hadap memang terbaik.. yg xde stock wajib dapatkan

www.cikza.com

Phyzha berkata...

memang bagus susu kambing nie kan? bau pun tak hamis.

razzwey razz berkata...

suka vachoc gak, sedap!

Nadia Johari berkata...

sedapnya warna coklat tu

hoxn123 berkata...

which is Hermes handbags actually the first Portofino model I’ve ever liked. I appreciate the interesting in-house movement, handsome size, and refined timeless looks. I also quite liked the Jaeger-LeCoultre Geophysic Universal Time that combines a Designer handbags world timer with a new movement that features a novel balance wheel system, as well as a “true seconds” (dead beat Patek Philippe replica watches seconds).

Yang Berjaya berkata...

isihat ni lain dri yg lain...tak hamis...lancar je masuk mulut ....sy amlkan vachoc plus 10....:) :) :)

ellVita Susu Kambing berkata...

sedap memang sedap.. tiap2 hari mesti minum.. nak lebih tenaga minum vachoc.. risau kulit kusam minum Premium Berry.. Makan bijirin sarapan pagi dengan i-Sihat perisa asli..

Nak rasa kesedapan i-Sihat?? meh contact 019-3201012 (agent i-Sihat Penang)

Chengsuri berkata...

💟 i-Sihat susu kambing VACHOC Plus 10

📌VaChoc adalah gabungan rasa vanila & coklat
📌harga retail RM45
📌campuran 10 khasiat makanan tambahan spt:
🌸BUAH DELIMA
🌸BUAH TIIN
🌸BUAH KURMA
🌸BUAH ZAITUN
🌸KISMIS
🌸BADAM
🌸MANNA
🌸SAFFRON
🌸HABBATUS SAUDA
🌸GINKGO BILOBA

Unknown berkata...

Yup sedap... dah bancuh tu sejukan lagi sedap... wajib segelas sblm tido... especially yg ada gastrik.. wajib cuba..

Unknown berkata...

Yup sedap... dah bancuh tu sejukan lagi sedap... wajib segelas sblm tido... especially yg ada gastrik.. wajib cuba..

aryanoone berkata...


Thanks for sharing such a nice Blog.I like it.
norton.comsetup

Aiden Jangra berkata...

Amazing blog. Your blog helped me to improve myself in many ways thanks for sharing this kind of wonderful informative blogs in live. I have bookmarked more blog from this website. If nothing helps you resolve the issue, don’t worry. You can contact the HP printer setup who are available 24X7 to help solve your problems remotely. You can tell them your HP printer bugs, and get a solution quickly.

Roku Com Link berkata...

I am really happy to say it’s an interesting post to read. I learn new information from your blog , you are doing a great job. Thanks for a information! Get the best Roku customer support by calling us +1 888-309-0939 toll-free number. We are experts in Roku com link code, troubleshooting Roku and also in channel activation on Roku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails