Pengikut

Isnin, 13 Mac 2017

Jatuh Cinta Pada I-Sihat Susu Kambing Vachoc Kami Berjodoh


Aku pernah di paksa minum susu kambing, sampai muntah-muntah. Bau hamis dia aku tak tahan.Stigma itu aku dah pahat dalam otak.

Bila susu kambing je! memang tak akan minum.Tapi aku pelik tengok akak minum selamba je. Orang kata bagus. 

Tapi kerana risau bau kambing puas aku cari alternatif lain. Terjumpa dengan produk bumiputera  i-sihat susu kambing.


Eh ada perisa Vachoc Plus 10 (vachoc adalah gabungan rasa vanila dan coklat ditambah 10 ekstrak makanan), berkata dalam hati sendiri.

Bila produk sampai comel pula pembungkusannya. Ok set tapi sebelum itu apa bahan-bahan dari i-sihat susu kambing ini ?

 Susu kambing ASLI tanpa gula tambahan, organik, tanpa bau hamis, lemak berkrim. 

Vachoc Plus 10 amat baik untuk minda sebab antaranya mengandungi buah zaitun, buah tiin, buah delima, kurma, kismis, badam, manna, saffron, habbatus sauda dan ginkgo biloba.

Apa kelebihan i-sihat Susu Kambing nie ?

  1. Menambahkan tenaga dan stamina dalam tubuh badan.
  2. Meningkatkan daya ketahanan badan san fungsi tulang,gigi,otot ,sel kulit serta saraf.
  3. meningkatkan daya ingatan, kepekaan &kecerdasan minda (iQ-EQ)
  4. bersifat alkali, mudah hadam ,tidak menyebabkan alahan.
  5. Mencegah anak dari demam kuning, ekzema, sembelit dan pembentukan lendir.
  6. Membantu penyerapan kolestrol &sistem penafasan.
Banyak lagi sebenarnya, ini sebahgiaan. Okey cubaan untuk minum. Aku minta mak buat bancuhkan air. Masih stigma dengan bau.

Minum sambil tutup hidung, sekali dah minum. Ya Allah, sedapnya rasa macam hot chocolate. 

Cara hidangan minuman i-sihat susu kambing.




Lupa pulak nak bagitahu dia ada dalam pounch dan sachet.

I-Sihat boleh di minum 2 kali sehari: Pada waktu pagi (sebelum breakfast) & pada waktu malam (sebelum tidur).

Pouch Pack: 4 scoop untuk setengah cawan air saja. Jangan bancuh banyak-banyak air sangat.

Sachet Pack: satu sachet  untuk setengah cawan air sahaja

Guna air suam (elakkan air panas mendidih, sebab nutrisi akan berkurang)

kalau ada shaker/botol air, guna air sejuk pun boleh, just shake shake saja

Baca basmallah, selawat dan semoga i-Sihat memberi manfaat kepada kesihatan tubuh anda dan keluarga dengan izin Allah swt.



Eh dah panjang lebar sangat nie.Selain dari dari Vochoc ada juga perisa asli dan premium berry.

Harganya Berapa ?



I-sihat susu kambing Vachoc RM 45
I-sihat susu kambing asli RM 45
I-sihat Premium berry RM 55

Serius tak menyesal beli,ok badan dah sehat boleh bertemu jodoh, jomlah cuba.Dapatkan i-sihat:



Share This!


17 ulasan:

  1. Bagus susu kambing nie kan Acik..ada pilihan perisa lagi..InsyaAllah boleh cuba nanti..

    BalasPadam
  2. memang hebat khasiat susu kambing ni.. tambah pula ada campuran bahan2 lain macam delima, kismis dan habbatus sauda kan.. :)

    ...

    BalasPadam
  3. Seronokkan minum. Selain sihat, minuman pun sedap

    BalasPadam
  4. Susu kambing skrg dh di proses..mmg x de bau hamis ke apa..sedap lgi..hehe...

    BalasPadam
  5. macam sedap yang coklat tu acik..nk try laa..

    BalasPadam
  6. terliur tengok...sy mmg suke coklat. siap tabur lagi tu...

    BalasPadam
  7. First time jugak cikza hadap memang terbaik.. yg xde stock wajib dapatkan

    www.cikza.com

    BalasPadam
  8. memang bagus susu kambing nie kan? bau pun tak hamis.

    BalasPadam
  9. which is Hermes handbags actually the first Portofino model I’ve ever liked. I appreciate the interesting in-house movement, handsome size, and refined timeless looks. I also quite liked the Jaeger-LeCoultre Geophysic Universal Time that combines a Designer handbags world timer with a new movement that features a novel balance wheel system, as well as a “true seconds” (dead beat Patek Philippe replica watches seconds).

    BalasPadam
  10. isihat ni lain dri yg lain...tak hamis...lancar je masuk mulut ....sy amlkan vachoc plus 10....:) :) :)

    BalasPadam
  11. sedap memang sedap.. tiap2 hari mesti minum.. nak lebih tenaga minum vachoc.. risau kulit kusam minum Premium Berry.. Makan bijirin sarapan pagi dengan i-Sihat perisa asli..

    Nak rasa kesedapan i-Sihat?? meh contact 019-3201012 (agent i-Sihat Penang)

    BalasPadam
  12. 💟 i-Sihat susu kambing VACHOC Plus 10

    📌VaChoc adalah gabungan rasa vanila & coklat
    📌harga retail RM45
    📌campuran 10 khasiat makanan tambahan spt:
    🌸BUAH DELIMA
    🌸BUAH TIIN
    🌸BUAH KURMA
    🌸BUAH ZAITUN
    🌸KISMIS
    🌸BADAM
    🌸MANNA
    🌸SAFFRON
    🌸HABBATUS SAUDA
    🌸GINKGO BILOBA

    BalasPadam
  13. Yup sedap... dah bancuh tu sejukan lagi sedap... wajib segelas sblm tido... especially yg ada gastrik.. wajib cuba..

    BalasPadam
  14. Yup sedap... dah bancuh tu sejukan lagi sedap... wajib segelas sblm tido... especially yg ada gastrik.. wajib cuba..

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails