Pengikut

Isnin, 13 Jun 2011

Susahkan bila Telefon Bimbit Tak de





Assalamualaikum...



Hai semua .... wah rasa dah 1 week tak bukak .... now baru aku sedar betapa pentingnya telefon bimbit pada diri sendiri ....why aku cakap macam tu ..sebab aku pernah rasa kehilangan telefon bimbit memang susah sangat ... rasa macam dunia terputus hubungan ..hahahaa but memang kelakar ....cuba bayangkan kalau orang dulu macam mane yer tak de telefon bimbit ... but bila fikirkan dulu zaman tu memang belum ada lagi semua nie ...bila ada sama jer cam aku nie hehehe



Firstly mase kau kat pahang kena masuk hutan ... wow memang teruja sangat ...but masing-masing tak terfikir langsung untuk cas telefon sebab masing2 sibuk gan kerja ..so biar la ..mase dah siapa tu ...bahagian makanan nak telefon la supaya makanan kena hantr but henfon dye kong @ bateri x de .... lepas tu suma cakap bateri x de or x de signal n bla..bla..bla hahaha memang mati kutu.... memang suma tension sangat ..hampir 1 jam menunggu akhirnya baru makanan tu sampai .... dan paling kelakar kan boleh mesej jer ..sebab suma panic suma nak call sampai jadi macam tu hahaahah :)




nie banyak telefon ..sebagai contoh jer ...



and second mase kat putrajaya .... wow mase tu memang tak ingat langsung pada telefon bimbit ... aku tertinggal kat kereta ...bila nak call budak-budak suruh amik aku ...hahaha check2 x de henfon gelabah tol tu ..memang cuak ...hahaha last2 dengan muka tak malu aku pinjam telefon orang ,....memang segan sangat but mase tu fikir yang penting dapat balik ke hotel ...hahaha



memang bila aku buka sebuah blog nie ..kajian menunjukkan 96 % orang tak boleh hidup tanpa telefon bimbit .... so fikir-fikir kamu semua boleh kew tak de telefon bimbit satu hari ??? hahhaa tanye la diri sendiri :)

Share This!


2 ulasan:

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails