Pengikut

Jumaat, 30 November 2012

Apa itu Crepe Durian ?? Sedapnye.Rugi Siapa Tak Makan Lagi


Assalamualaikum 

Apa itu crepe durian ??

Crepe durian atau di kenali creamy puff durian.. 



Hai semua hari nie bersemangat menaip di malam hari niee.. sebab sebelum nie acik acik asyik dengar orang kata pasal crepe durian.. tapi tak tahu apa tu dan tak rasa apa tu hehehe so bersemangat untuk amik tahu.. akhirnya dapat jugak makan .. nyum nyum..rasa memang sedap ..sebab dalamnya ada cream dan original durian.. memang sedap lagi-lagi acik peminat durian ...

sangat rugi kepada mereka yang tak rasa lagi ..sekarang nie dah macam-macam rasa dan warna.. tapi tak menyesal ..harga di pasarn Rm 10 untuk 6 biji..berbaloi berbanding nak buat sendiri ..tak kan kot hahahha so di sarankan kepada semua cepat-cepat merasa crepe durian nie ..sebab bila dah popular harga dia pon akan up so cepat-cepat cari ..di shah alam nie berlambak orang dah jual ..di mid valley pon ada ^_^

Share This!


7 ulasan:

  1. b4 ni aini dah makan ni. . lebih sedap durian yg asli. . hehe

    BalasPadam
  2. saje jek wat meleleh air liur basi pepagi nih..hahaha..sedap2..lom pernah try agi.. :)

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails