Pengikut

Sabtu, 12 Januari 2013

Senarai Pusingan Kedua Review Blog Gempak By AkuPenghibur.com | Jom Kesini Blog Kamu Ada Tak ??


Assalamualaikum

Hai semua, sebelum acik terlupa , beberapa hari yang lepas acik ada buat review blog gempak by akupenghibur.com. Terima kasih kepada mereka yang join review acik kali pertama 2013 nie. Kalau nak sertai masih buka lagi sehingga acik bagitahu tarikh tutup.

Acik sertakan link mereka yang dah join, jom tengok -tengok blog mereka. jom kita saling berkenalan sesama blogger .

Pusingan Pertama 

  1. http://ezadizzuddin.blogspot.com
  2. http://nurulnamasaya.blogspot.com/
  3. http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com/
  4. http://www.nieyxzha.my
  5. http://bulukucinglebat.blogspot.com/
  6. http://aderakukeysah.blogspot.com/
  7. http://www.aisyahhumaira.com/
  8. http://mulan-sahbanu.blogspot.com
  9. http://www.paly.my/
  10. http://myfirstblog094.blogspot.com/
  11. http://sigembamfiera.blogspot.com/   
  12. http://nadikehidupanku.blogspot.com 

 Pusingan Kedua 


  1.  http://mahamahu.com
  2. http://mahagosip.blogspot.com
  3. http://noorituaku.blogspot.com
  4. http://www.mujadafewa.my
  5. http://noraqilahjohari.blogspot.com
  6. http://www.cikfie.com 
  7.  http://qistinaibrahim23.blogspot.com/
  8. http://assignmentcscrazil.blogspot.com
  9. http://rozita-ceritaita.blogspot.com 
  10. http://www.syazberry.com 
  11. http://www.opzzpinky.my/


 Kalau kamu nak sertai kami jom , nanti acik akan review blog terpilih sebanyak  5 blog  dari kalangan blog-blog tersebut dan 1 blog bertuah akan acik letakkan  feed entrynya di blog acik ,untuk feed blognya seperti ini ===>

So kepada kamu semua mahu blog di review? Masih boleh join !!! ajak kawan-kawan ,lagi ramai lagi bagus :)  sila click sini untuk keterangan lebih lanjut =>Panggilan Review Blog Gempak By AkuPenghibur.Com

Share This!


14 ulasan:

  1. Nanti nak terjah blog-blog nie sekali la....

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. yeahh . Thankz a lot for the Blog review . Do visit my blog http://sigembamfiera.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. ajk kwn2 join lagi... semoga akan masuk 5 yg akn di di review :)

      Padam
  5. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi pilih blog sy :) Alhamdulillah. I'm no 5, do visit my blog ok ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ajk kwn2 join lagi... semoga akan masuk 5 yg akn di di review :)

      Padam
  6. yeah..blog saya ada..terima kasih pilih blog saya

    BalasPadam
  7. da msa lagi kan..kang nk tgk2...sbtu ahad hari segmen,cntest sedunia..ahah

    BalasPadam
  8. Waah..#3..Trimas bro sebab sudi letak blog beta..^___^

    BalasPadam
  9. ada masa aku nak terjah blog2 tu..hehehe

    BalasPadam
  10. memang menarik ni..nanti leh terjah :)

    BalasPadam
  11. sekrg tgh kerja tak boleh brapa nk terjah..tgu malam nti :)

    BalasPadam
  12. saya ade jugak???tq akupenghibur...

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails