Pengikut

Sabtu, 12 Januari 2013

Senarai Pusingan Kedua Review Blog Gempak By AkuPenghibur.com | Jom Kesini Blog Kamu Ada Tak ??


Assalamualaikum

Hai semua, sebelum acik terlupa , beberapa hari yang lepas acik ada buat review blog gempak by akupenghibur.com. Terima kasih kepada mereka yang join review acik kali pertama 2013 nie. Kalau nak sertai masih buka lagi sehingga acik bagitahu tarikh tutup.

Acik sertakan link mereka yang dah join, jom tengok -tengok blog mereka. jom kita saling berkenalan sesama blogger .

Pusingan Pertama 

  1. http://ezadizzuddin.blogspot.com
  2. http://nurulnamasaya.blogspot.com/
  3. http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com/
  4. http://www.nieyxzha.my
  5. http://bulukucinglebat.blogspot.com/
  6. http://aderakukeysah.blogspot.com/
  7. http://www.aisyahhumaira.com/
  8. http://mulan-sahbanu.blogspot.com
  9. http://www.paly.my/
  10. http://myfirstblog094.blogspot.com/
  11. http://sigembamfiera.blogspot.com/   
  12. http://nadikehidupanku.blogspot.com 

 Pusingan Kedua 


  1.  http://mahamahu.com
  2. http://mahagosip.blogspot.com
  3. http://noorituaku.blogspot.com
  4. http://www.mujadafewa.my
  5. http://noraqilahjohari.blogspot.com
  6. http://www.cikfie.com 
  7.  http://qistinaibrahim23.blogspot.com/
  8. http://assignmentcscrazil.blogspot.com
  9. http://rozita-ceritaita.blogspot.com 
  10. http://www.syazberry.com 
  11. http://www.opzzpinky.my/


 Kalau kamu nak sertai kami jom , nanti acik akan review blog terpilih sebanyak  5 blog  dari kalangan blog-blog tersebut dan 1 blog bertuah akan acik letakkan  feed entrynya di blog acik ,untuk feed blognya seperti ini ===>

So kepada kamu semua mahu blog di review? Masih boleh join !!! ajak kawan-kawan ,lagi ramai lagi bagus :)  sila click sini untuk keterangan lebih lanjut =>Panggilan Review Blog Gempak By AkuPenghibur.Com

Share This!


14 ulasan:

AZRUL AZMI berkata...

Nanti nak terjah blog-blog nie sekali la....

siti syahirah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
siti syahirah berkata...

yeahh . Thankz a lot for the Blog review . Do visit my blog http://sigembamfiera.blogspot.com/

Paly berkata...

yahuu...ade no.9..thx bro

Miss Noona Erna berkata...

Terima kasih banyak-banyak sebab sudi pilih blog sy :) Alhamdulillah. I'm no 5, do visit my blog ok ;)

Aku Penghibur berkata...

ajk kwn2 join lagi... semoga akan masuk 5 yg akn di di review :)

Aku Penghibur berkata...

ajk kwn2 join lagi... semoga akan masuk 5 yg akn di di review :)

Ahmad Zaffan berkata...

yeah..blog saya ada..terima kasih pilih blog saya

hazwan hairy berkata...

da msa lagi kan..kang nk tgk2...sbtu ahad hari segmen,cntest sedunia..ahah

Sabrie Mustafa Hamizan berkata...

Waah..#3..Trimas bro sebab sudi letak blog beta..^___^

boni kacak berkata...

ada masa aku nak terjah blog2 tu..hehehe

Puteri Kasih berkata...

memang menarik ni..nanti leh terjah :)

inche hlovate berkata...

sekrg tgh kerja tak boleh brapa nk terjah..tgu malam nti :)

IeJa Md Sah berkata...

saya ade jugak???tq akupenghibur...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails