MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 22 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum

Wow mak dara buat segmen mesti gempak, rasa rugi plak kalau tak join. siapa tak kenal mak dara blogger terkenal dan mesra alam. Ahh tengok hadiahnya 30 sponsor dan 56 hadiahh menanti kamu semua, so apa tunggu lagi jomm join bersama. 

acik tag .Hasri, Mieza Jhaa K Herry 


senarai penaja:

Share This!


26 ulasan:

Unknown berkata...

Salam singgah..diana pun join GA yg sama...Good Luck :)

BinMuhammad berkata...

Salam,
Acik pun join juge...Selamat bersegmen. Semoga berjaya menjadi Malaysia's Next Top Lucky Blogger! Gempak nama segmennye...
Good Luck Bro!

bicara mak dara berkata...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Unknown berkata...

Mieya singgah drpd GA yang sama. Goodluck ye :)

http://budakshumort.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown berkata...

Good luck acik :)

Farah Waheda Wahid berkata...

acik...All the best...singgah sini dari GA yang sama...

Unknown berkata...

Gud luck... :)

Unknown berkata...

Good luck Acik...∩__∩

Cik Fie berkata...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown berkata...

semoga berjaya ^^

Unknown berkata...

Salam singah , join GA sama.. Good luck, selamat bersegmen

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Mummy Audya berkata...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

Unknown berkata...

SALAM >>> SEGMEN YANG SAMA > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown berkata...

selamat bersegmen bro... :)

Unknown berkata...

ziarah sini from segmen mak dara

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown berkata...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute berkata...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean berkata...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Ina ZaLinA berkata...

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown berkata...

#3217

BW n follow dr GA yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Salam Ukhuwah...

oshin berkata...

ponnn...ponnnn...ponnnnn

Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nur Nainis berkata...

Saya pun dah join..Semoga berjaya. ^___^

Emas Putih berkata...

http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Unknown berkata...

eh acik pun join GA nie.. hehe. Aida baru nak start terjah blogger yang join GA nie :)

kak gojes berkata...

tahniah awak tersenarai sbg salah seorg pemenang segmen mak dara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails