Pengikut

Jumaat, 22 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum

Wow mak dara buat segmen mesti gempak, rasa rugi plak kalau tak join. siapa tak kenal mak dara blogger terkenal dan mesra alam. Ahh tengok hadiahnya 30 sponsor dan 56 hadiahh menanti kamu semua, so apa tunggu lagi jomm join bersama. 

acik tag .Hasri, Mieza Jhaa K Herry 


senarai penaja:

Share This!


26 ulasan:

  1. Salam singgah..diana pun join GA yg sama...Good Luck :)

    BalasPadam
  2. Salam,
    Acik pun join juge...Selamat bersegmen. Semoga berjaya menjadi Malaysia's Next Top Lucky Blogger! Gempak nama segmennye...
    Good Luck Bro!

    BalasPadam
  3. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    BalasPadam
  4. Mieya singgah drpd GA yang sama. Goodluck ye :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  5. acik...All the best...singgah sini dari GA yang sama...

    BalasPadam
  6. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  7. Salam singah , join GA sama.. Good luck, selamat bersegmen

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  8. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. SALAM >>> SEGMEN YANG SAMA > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  10. ziarah sini from segmen mak dara

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  11. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  12. As salam,

    singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  13. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    BalasPadam
  14. good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  15. #3217

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    BalasPadam
  16. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  17. Saya pun dah join..Semoga berjaya. ^___^

    BalasPadam
  18. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini

    BalasPadam
  19. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  20. eh acik pun join GA nie.. hehe. Aida baru nak start terjah blogger yang join GA nie :)

    BalasPadam
  21. tahniah awak tersenarai sbg salah seorg pemenang segmen mak dara

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails