Pengikut

Selasa, 26 Mac 2013

Meatball IKEA Hanya RM 10 Untuk Sepinggan 10 Biji




Assalamualaikum

Hahaha hari nie terlebih excited untuk post entry, untuk post yang tentang " syurga di bawah telapak kaki ibu" acik taip di pagi hari untuk pembaca blog acik yang tak pernah menyesal untuk datang ke blog acik .Yelah kita nie blogger picisan yang tidak di kenali. Acik pon jarang jugak nak bercerita tentang dunia realiti acik. Sebab bila orang kata budak mascom ada pelbagai persepsi yang tak elok, so abaikan mereka.

Petang tadi lepas abis kelas Bell kami terus bincang ke destinasi seterusnya untuk makan tengah hari. Dan bersetuju untuk pergi ke ikea untuk makan meatball. Hahahaha dah lama jugak tak makan meatball. So set time terus gerak ke sana ,hampir satu acik kelas pergi sama sama untuk makan meatball. GIGIHKan dari shah alam ke damansara. 

Tetiba mata nie nampak pulak meatball berharga RM 10 untuk 10 biji, oklah tu tak adalah mahal sangat jika di bandingan dengan harga asal. Wow memang sedap meatball dia rasa macam masa pertama kali acik makan meatball ..nyum nyum.

Sempat lagi snap snap gambar di ikea . Dan ini adalah sebahgian dari classmate acik




Dan secara official nye acik memperlihatan classmate acik di uitm untuk major broadcasting yang sangat baik, giler giler dan sporting ini :) Ada lagi sebenarnya.. baru perasan ada yang dah tukar kelas ..hehee .Oppss yang artis tu bukanlah yer.. tu artis undangan bersama lecture kesayangan kami iaitu kami panggil MAMA

Share This!


28 ulasan:

  1. wow,meleleh air liur tengok err,haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe harap maaf telah di telan ke semuanya

      Padam
  2. hehehe...sedapkan meatball nya...

    BalasPadam
  3. Huwaahh lapar dah tengok gambar tuu :S And you guys looks so happy. Seronok! :)

    BalasPadam
  4. kalau kat Ikea dulu cuma suka makan karipap.. meatball ni tak makan sebab 1 asben (dulu boipren memang tak makan daging) kedua sebab pernah jd kontroversi terdapat bahan yg tak halal kat situ smpai kena tutup & samak.. Sampai skrg x penah merasa pun meatball yang org cakap sedap tu. lgpun akak sejak kawen dh x jd pemakan daging lagi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo yeke hehehee :) tak pelah...x jd pemakan daging pon okey kan :)

      Padam
  5. nampak sedap..hihi..rasanya memang tak de jual kat sarawak kot..hihi...

    P/s : maaf ler memang tak info soal segmen nie...hihi...masih sempat lagi kalau nak join...100% guna cabutan bertuah :)...

    nak join boleh singgah sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    BalasPadam
  6. Kecur air liur tengok meatball tue. Tak pernah makan, sebab Arol tak pernah pergi IKEA pun. Kesian betul. Hahaha. :D

    Baru tahu Acik nie student broadcasting. Minat jugak dengan kos tue. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha memang sedap... yup amik kos tu ..seronok kos nie

      Padam
  7. assalamualaikum ... meriahnya ... nak mintak sikit mmg x blh dah sbb acik dah telan semua ... tgk jer la ... huhuhuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm.. hehehe dah abis dah kena telan hehehe

      Padam
  8. salam.. bru 1st singgah sini :)
    lama tak makan kt ikea. kenapa mcm murah pulak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheehe tengah ada promotion ..biase mahal sikit :)

      Padam
  9. tak pernah lagi setakat nie makan meatball kat ikea nie.. hehe. lapar le pulak perut :P wah meriahnya jalan dan makan reramai :)

    BalasPadam
  10. best nye hang ramai-ramai. hmmmm .btw lapar teruss tengok pic tuhhh . belanjehhh boley :p hehe

    BalasPadam
  11. laa baru tau rupanya acik student mascom.. mama tu peramah kan.. akak sy dulu rapat dgn beliau.. :)

    BalasPadam
  12. wah tak menahan tgk gambar meatball tu...tetiba rasa lapar plak ni....

    BalasPadam
  13. Tak pernah rasa lg.. teringin la pulak..klu acik kata sedap, mesti sedap nih..

    BalasPadam
  14. Lama dah aku tak pegi ikea..hari tu wife ajak tapi aku yang malas pegi..hehe..tp pape pun meatball dia memang best

    BalasPadam
  15. Lapar la pulak tgk meatball tuh...lps ni aku nk gi try pulak la. :)

    BalasPadam
  16. sedapnya tengok meatball 2.. murah pulak 2...

    BalasPadam
  17. tak pernah makan kat situ..huhu..kesian nya saya

    BalasPadam
  18. arghh..terus lapar.. ;e[as ni nak prepare lunch..tngok post ni baru prasan sya blum ambil lucnh

    BalasPadam
  19. Meatball juga..hehe..baru tadi baca dekat blogger combi..Update pasal meatball ikea juga..

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails