Pengikut

Khamis, 11 April 2013

Alhamdulilah 1 Juta Pageview Blog Akupenghibur.com



Assalamualaikum

Bulan silih berganti, hari menanti hari, yang di tunggu kunjung tiba. Alhamdulilah ya ALLAH  kerana Dirimu berikan kesempatan pada hambamu ini untuk rasa bahagia dan ceria. Blog acik bukan blog famous seperti yang lain, hanya sekadar blog "lifestyle" yang ingin berkongsi cerita dan pendapat berdasarkan diri sendiri.

Terharu sangat bila ramai yang wish dan print screen, seramai 20 orang yang sempat print screen dan paling cepat  1000005 seperti di di bawah ini.





Dan paling buat gembira ialah ranking alexa apabila bawah 1000 dan jatuh ke tangga ke 978 , sangat teruja bila melihat no tersebut .Alangkah bestnya dah lama idamkan teringin nak berada di bawah 1000 ini ..impian tercapai.


Dan mereka adalah yang tercepat untuk untuk print sreen di blog acikk.. jom terjah mereka




Akhir kata ,ribuan terima kasih kepada kamu semua yang tak pernah jemu dan lekang support blog acik, serta comment dan berikan pendapat. Alhamdulilah ,.semoga jasa baik kamu Allah yang membalas.

Share This!


44 ulasan:

fatin fasihah berkata...

wahh!!!congratzz..keep it up.. =)

Hasri Anis berkata...

Alhamdulillah.. tahniah ^__^

Zaza berkata...

wah, tahniah awak =)

syahirah berkata...

wahh ! tahniah =)

MarnieyZ berkata...

wahhh, congrats. :D 1 juta, bnyak tuuuu.

Norhailmi Abdul Mutalib berkata...

tahniah acik!! bagi dapat 2 juta lak pasnih ;)

Khairul Zamri berkata...

tahniah dah berjaya jangan lupa kawan ha3

veesandii berkata...

assalamualaikum ... happy nya dia ya ... tahniah !

MawardiYunus berkata...

alangkah bagusnya kalau ia bernilau dut kan bro.. huhuhu apapon tahniah bro

Nao Mei berkata...

hahaha..cik akak tak sempat..hihi...sekejap je tu...tengok angka bajet lebih 1 juta..hihi

yan shamba berkata...

yuhuuu...tahniah2..:)

nabila biela berkata...

thniah acik...sy msih jaohh...huhu

Aku Penghibur berkata...

thanks u :)

Aku Penghibur berkata...

syukran asri :)

Aku Penghibur berkata...

thanks Zaza

Aku Penghibur berkata...

terima kasih :)

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah :)

Aku Penghibur berkata...

amin mudah mudahan cikgu :)

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah,...insyaALLAH kawan2 tak pernah akan di lupakan mereka bnyk membantu

Aku Penghibur berkata...

walaikumualam kak vee .. alhmdulilah ..happy sgt :)

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah :) tak kisah klau walau bukan sekalipun :)

Aku Penghibur berkata...

kak cik :) hehe alhmdulilah

Aku Penghibur berkata...

thanks :)

Aku Penghibur berkata...

insyaAllah nabila mampu :) berusaha :)

Nina Maslizza berkata...

thaniah acik..baru dapat blog walking

Bin Muhammad berkata...

Tahniah Acik...Semoga terus memeriahkan dunia blog dgn perkongsian yang memberi manfaat, pengetahuan dan peringatan buat semua.
Tahniah! 1 juta view dan RA bawah 1K...:D

p/s: saya baru lepas 100K, Acik dah sejuta, ni yg jeles nih...hehe

Syuhada Salleh berkata...

tahniah acik..thanks sbb backlink dan bg topup..hehe

Khairul Anuar berkata...

Tahniah Acik.. ianya menjadi inspirasi buat saya juga utk yg lain. Syabas, moga terus berjaya!

Aku Penghibur berkata...

thanks :)

Aku Penghibur berkata...

alhmdulilah .. tahniah jgk dah 100 ribu pageview

Aku Penghibur berkata...

welcome :) harap dapAt hubungan silaturahim antara blogger

Aku Penghibur berkata...

terima kasih abg anuar :)

Mieza Jhaa K berkata...

Wauu pewwiitt..Tahniah Acik..ee bangganya..saya sebagai kawan blogger Acik kena la berbangga..hihihi

BUNDA a.k.a KN berkata...

Alhamdulillah...tahniah..

Anisa Anuar berkata...

tahniah!!!!

D'ya D'ana berkata...

thniah :) ni brtmbah smangat lg ni :)

Mohd Selim Zainal berkata...

Tahniah akupenghibur...moga anda sukses selalu dalam apa jua bidang yang anda ceburi..

mselim3

pls: Dah 1 juta Terbaik lah tu... moga2 bertambah semangat dan makin kerap ke blog mselim3 hehehehe...(gurau aje yer).

tenku butang berkata...

waaaaaaahh.. bestnyeee.. tahniah yea.. teman punya xkan sapai sejuta kot pageview.. hu3.. jeles nih

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah tahniah bro...aku tak sempat nak saksikan detik2 sampai sejuta tu smlm...huhu

dan tahniah juga utk alexa tu...semoga terus naik lg lepas ni... :)

Azwar Syuhada berkata...

Wah acik!! Baru berapa hari tak jenguk blog dia!! Tahu-tahu pageview dah 1 juta tu.. Tahniah!! :)

Lynn Easyanz berkata...

like ur music bground ;-) ..dekat sungguh DeHearty ini..hehe.

Muslimah Clothing's berkata...

1 juta. Bnyk tu...

Nurul Aini berkata...

Wah...1 juta? tahniah2..Hebat. ^___^

AiSyA LiEzA berkata...

wahh tahniah acik ^^ skrg ni msti lagi byk an.. ehhehe ^^ smga terus bjyaa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails