Pengikut

Khamis, 11 April 2013

Alhamdulilah 1 Juta Pageview Blog Akupenghibur.com



Assalamualaikum

Bulan silih berganti, hari menanti hari, yang di tunggu kunjung tiba. Alhamdulilah ya ALLAH  kerana Dirimu berikan kesempatan pada hambamu ini untuk rasa bahagia dan ceria. Blog acik bukan blog famous seperti yang lain, hanya sekadar blog "lifestyle" yang ingin berkongsi cerita dan pendapat berdasarkan diri sendiri.

Terharu sangat bila ramai yang wish dan print screen, seramai 20 orang yang sempat print screen dan paling cepat  1000005 seperti di di bawah ini.





Dan paling buat gembira ialah ranking alexa apabila bawah 1000 dan jatuh ke tangga ke 978 , sangat teruja bila melihat no tersebut .Alangkah bestnya dah lama idamkan teringin nak berada di bawah 1000 ini ..impian tercapai.


Dan mereka adalah yang tercepat untuk untuk print sreen di blog acikk.. jom terjah mereka




Akhir kata ,ribuan terima kasih kepada kamu semua yang tak pernah jemu dan lekang support blog acik, serta comment dan berikan pendapat. Alhamdulilah ,.semoga jasa baik kamu Allah yang membalas.

Share This!


44 ulasan:

  1. wahh!!!congratzz..keep it up.. =)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. tahniah ^__^

    BalasPadam
  3. wahhh, congrats. :D 1 juta, bnyak tuuuu.

    BalasPadam
  4. tahniah acik!! bagi dapat 2 juta lak pasnih ;)

    BalasPadam
  5. tahniah dah berjaya jangan lupa kawan ha3

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah,...insyaALLAH kawan2 tak pernah akan di lupakan mereka bnyk membantu

      Padam
  6. assalamualaikum ... happy nya dia ya ... tahniah !

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumualam kak vee .. alhmdulilah ..happy sgt :)

      Padam
  7. alangkah bagusnya kalau ia bernilau dut kan bro.. huhuhu apapon tahniah bro

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah :) tak kisah klau walau bukan sekalipun :)

      Padam
  8. hahaha..cik akak tak sempat..hihi...sekejap je tu...tengok angka bajet lebih 1 juta..hihi

    BalasPadam
  9. thniah acik...sy msih jaohh...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah nabila mampu :) berusaha :)

      Padam
  10. thaniah acik..baru dapat blog walking

    BalasPadam
  11. Tahniah Acik...Semoga terus memeriahkan dunia blog dgn perkongsian yang memberi manfaat, pengetahuan dan peringatan buat semua.
    Tahniah! 1 juta view dan RA bawah 1K...:D

    p/s: saya baru lepas 100K, Acik dah sejuta, ni yg jeles nih...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhmdulilah .. tahniah jgk dah 100 ribu pageview

      Padam
  12. tahniah acik..thanks sbb backlink dan bg topup..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome :) harap dapAt hubungan silaturahim antara blogger

      Padam
  13. Tahniah Acik.. ianya menjadi inspirasi buat saya juga utk yg lain. Syabas, moga terus berjaya!

    BalasPadam
  14. Wauu pewwiitt..Tahniah Acik..ee bangganya..saya sebagai kawan blogger Acik kena la berbangga..hihihi

    BalasPadam
  15. thniah :) ni brtmbah smangat lg ni :)

    BalasPadam
  16. Tahniah akupenghibur...moga anda sukses selalu dalam apa jua bidang yang anda ceburi..

    mselim3

    pls: Dah 1 juta Terbaik lah tu... moga2 bertambah semangat dan makin kerap ke blog mselim3 hehehehe...(gurau aje yer).

    BalasPadam
  17. waaaaaaahh.. bestnyeee.. tahniah yea.. teman punya xkan sapai sejuta kot pageview.. hu3.. jeles nih

    BalasPadam
  18. wah tahniah bro...aku tak sempat nak saksikan detik2 sampai sejuta tu smlm...huhu

    dan tahniah juga utk alexa tu...semoga terus naik lg lepas ni... :)

    BalasPadam
  19. Wah acik!! Baru berapa hari tak jenguk blog dia!! Tahu-tahu pageview dah 1 juta tu.. Tahniah!! :)

    BalasPadam
  20. like ur music bground ;-) ..dekat sungguh DeHearty ini..hehe.

    BalasPadam
  21. Wah...1 juta? tahniah2..Hebat. ^___^

    BalasPadam
  22. wahh tahniah acik ^^ skrg ni msti lagi byk an.. ehhehe ^^ smga terus bjyaa ^^

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails