Alhamdulilah 1 Juta Pageview Blog Akupenghibur.com | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Khamis, 11 April 2013

Alhamdulilah 1 Juta Pageview Blog Akupenghibur.com



Assalamualaikum

Bulan silih berganti, hari menanti hari, yang di tunggu kunjung tiba. Alhamdulilah ya ALLAH  kerana Dirimu berikan kesempatan pada hambamu ini untuk rasa bahagia dan ceria. Blog acik bukan blog famous seperti yang lain, hanya sekadar blog "lifestyle" yang ingin berkongsi cerita dan pendapat berdasarkan diri sendiri.

Terharu sangat bila ramai yang wish dan print screen, seramai 20 orang yang sempat print screen dan paling cepat  1000005 seperti di di bawah ini.





Dan paling buat gembira ialah ranking alexa apabila bawah 1000 dan jatuh ke tangga ke 978 , sangat teruja bila melihat no tersebut .Alangkah bestnya dah lama idamkan teringin nak berada di bawah 1000 ini ..impian tercapai.


Dan mereka adalah yang tercepat untuk untuk print sreen di blog acikk.. jom terjah mereka




Akhir kata ,ribuan terima kasih kepada kamu semua yang tak pernah jemu dan lekang support blog acik, serta comment dan berikan pendapat. Alhamdulilah ,.semoga jasa baik kamu Allah yang membalas.

Share This!


44 ulasan:

Unknown berkata...

wahh!!!congratzz..keep it up.. =)

Unknown berkata...

Alhamdulillah.. tahniah ^__^

Zaza Iman berkata...

wah, tahniah awak =)

Uwais Al-Qarni berkata...

wahh ! tahniah =)

Unknown berkata...

wahhh, congrats. :D 1 juta, bnyak tuuuu.

Cikgu Hailmi berkata...

tahniah acik!! bagi dapat 2 juta lak pasnih ;)

Unknown berkata...

tahniah dah berjaya jangan lupa kawan ha3

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum ... happy nya dia ya ... tahniah !

Mawardi yunus berkata...

alangkah bagusnya kalau ia bernilau dut kan bro.. huhuhu apapon tahniah bro

naomei berkata...

hahaha..cik akak tak sempat..hihi...sekejap je tu...tengok angka bajet lebih 1 juta..hihi

Unknown berkata...

yuhuuu...tahniah2..:)

nabila biela berkata...

thniah acik...sy msih jaohh...huhu

Akupenghibur.com berkata...

thanks u :)

Akupenghibur.com berkata...

syukran asri :)

Akupenghibur.com berkata...

thanks Zaza

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih :)

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah :)

Akupenghibur.com berkata...

amin mudah mudahan cikgu :)

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah,...insyaALLAH kawan2 tak pernah akan di lupakan mereka bnyk membantu

Akupenghibur.com berkata...

walaikumualam kak vee .. alhmdulilah ..happy sgt :)

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah :) tak kisah klau walau bukan sekalipun :)

Akupenghibur.com berkata...

kak cik :) hehe alhmdulilah

Akupenghibur.com berkata...

thanks :)

Akupenghibur.com berkata...

insyaAllah nabila mampu :) berusaha :)

Unknown berkata...

thaniah acik..baru dapat blog walking

BinMuhammad berkata...

Tahniah Acik...Semoga terus memeriahkan dunia blog dgn perkongsian yang memberi manfaat, pengetahuan dan peringatan buat semua.
Tahniah! 1 juta view dan RA bawah 1K...:D

p/s: saya baru lepas 100K, Acik dah sejuta, ni yg jeles nih...hehe

Unknown berkata...

tahniah acik..thanks sbb backlink dan bg topup..hehe

Khir Khalid berkata...

Tahniah Acik.. ianya menjadi inspirasi buat saya juga utk yg lain. Syabas, moga terus berjaya!

Akupenghibur.com berkata...

thanks :)

Akupenghibur.com berkata...

alhmdulilah .. tahniah jgk dah 100 ribu pageview

Akupenghibur.com berkata...

welcome :) harap dapAt hubungan silaturahim antara blogger

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih abg anuar :)

Unknown berkata...

Wauu pewwiitt..Tahniah Acik..ee bangganya..saya sebagai kawan blogger Acik kena la berbangga..hihihi

Bunda_nora berkata...

Alhamdulillah...tahniah..

Anisa Anuar berkata...

tahniah!!!!

Tanpa Nama berkata...

thniah :) ni brtmbah smangat lg ni :)

mselim3 berkata...

Tahniah akupenghibur...moga anda sukses selalu dalam apa jua bidang yang anda ceburi..

mselim3

pls: Dah 1 juta Terbaik lah tu... moga2 bertambah semangat dan makin kerap ke blog mselim3 hehehehe...(gurau aje yer).

Tengkubutang berkata...

waaaaaaahh.. bestnyeee.. tahniah yea.. teman punya xkan sapai sejuta kot pageview.. hu3.. jeles nih

Unknown berkata...

wah tahniah bro...aku tak sempat nak saksikan detik2 sampai sejuta tu smlm...huhu

dan tahniah juga utk alexa tu...semoga terus naik lg lepas ni... :)

Azwar Syuhada berkata...

Wah acik!! Baru berapa hari tak jenguk blog dia!! Tahu-tahu pageview dah 1 juta tu.. Tahniah!! :)

Lynn Easyanz berkata...

like ur music bground ;-) ..dekat sungguh DeHearty ini..hehe.

Muslimah Clothing's berkata...

1 juta. Bnyk tu...

Nur Nainis berkata...

Wah...1 juta? tahniah2..Hebat. ^___^

Lieza Nordin berkata...

wahh tahniah acik ^^ skrg ni msti lagi byk an.. ehhehe ^^ smga terus bjyaa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails