Pengikut

Sabtu, 27 April 2013

Apabila Perempuan Cantik Terkentut



Assalamulaikum

Hahaha bila bace tajuk rasa nak gelak jadinya, maaflah kali ini bukan entri yang berbentuk ilmiah dan agak merepek sebenarnya..Dan buatkan acik ketawa terbahak bahak sebenarnya. Bukan apa sebenarnya kejadian ini berlaku beberapa hari yang lepas.

 Macam gini sebenarnya beberapa yang lepas acik nak balik singgahlah ke kedai makan. Nampak seorang awek cun, bertudung begitu ayu sekali. Sementara itu acik tunggu abang datang untuk amik nak orderlah makan. Acik duduk di tempat bagian tepi sudut kedai , so mungkin dia tak perasaan kot.

Dia ketepi dengan muka selamba terkentut dengan muka yang lega. Hahahaha perghh agak kuat jugak bunyinya dan mungkin dia anggap orang tak perasan. Tpi bila dia toleh belakang tu ada seorang pakcik. Pak cik tu kata apalah nasib kena kentutkan dengan perempuan cantik nie.

Hahahaha mesti ada cakap , ala kentut tu biasalah, itu pon nak jadi isu ??

Hahaha bukan apa beb kelakar, first time tengok perempuan feeling dia cantik dan terkentut ,kuat pulak tu. Hilang keayuan. 

Hehehe dan satu lagi , masa di MCD acik teman kawan acik pergi jumpa seorang rakan perempuan yang di kenali di facebook. Sedang sibuk bercerita dan ketawa . Tiba tiba terkentut kuat .Hahahhaa

Apa pon mereka manusia juga :) tapi agar tak boleh bla bila perempuan yang ayu terkentut depan kita tanpa berkata apa apa. 

Hilang selera makan 4 hari . hahaha oklah sampai sini dulu entri pendek nie. Hahaha sebenarnya ini pengalaman pertama bila perempuan terkentut depan dan buat muka selamba . 

trauma trauma hahaha oklah bye bye adios .

Share This!


44 ulasan:

Fiqa Nsz berkata...

Hahaha. Kelakor entri ni.

kimi jamai berkata...

Hahaha.. ok, sumpah lawak.. XD

Nory Zoulkefle berkata...

haha,,,mesti balik rumah terus mimpi ngeri...jelmaan wanita cantik datang sambil terkentut2...hikhikhik

iu-hazirah berkata...

haha

Nadiah Ashikin berkata...

perghh malunya... hahaha.. funny laa

Hajar Shikin berkata...

malunya klu sy trkentut dpn org..xlh byg cmne,hehe

KY berkata...

eeeee....malunya, hahahaa, tapi nak buat mcm mana, dah tak taan heheee..., minta2 tak berlakulah pada diriku ini

sayidah napisah berkata...

haha..malunyee~ :p

Azwar Syuhada berkata...

Perghhhhh... mesti malu gila!! Rasa macam nak terjun laut terus!!!!! Gila kesian dan kelakar.. hahaha.. >_<

MawardiYunus berkata...

erkkk.. memang x dpt dibayangkan huhuhuu

marniey zul berkata...

hahahaha, mmg lawak lah. tapi semua org pun kentut. :P Boleh jdikan pengalaman baru pasni. >.<

Nurul Aini berkata...

Baca tajuk entri Acik pun dah ketawa..apatah lagi baca isinya..Alahai..kesiannya pak cik tu. Hehe..tapi perempuan kena jaga adab, nak kentut baiklah pergi tandas dulu. Hehe..kelakar.

Hatimi Tahirruddin berkata...

haha...terkantoi keayuan di situ....

Berita Kaki berkata...

takpe, janji cover ayu..kehkehkeh

Nao Mei berkata...

hahaha..memang betol tak sopan eh..hahaha...tak sempat nak simpan kentut tu..hahaha...

Mas Zull berkata...

assalamualaikum AP...malu jer kalau org lain mendengar...;)

Aku Penghibur berkata...

hehehehhe thanks bace :)

Aku Penghibur berkata...

hehehehe adehhh tak sanggup

Aku Penghibur berkata...

memang mimpi ngeri.. hahah trauma

Aku Penghibur berkata...

hahahahaha :) memang malukan

Aku Penghibur berkata...

hehehheehehe memang malu ..kena pandai coverlah

Aku Penghibur berkata...

hihihi mohon di jauhkn :)

Aku Penghibur berkata...

hehehehe naseb badann ..masa tu plk nak terkentut .adehhh

Aku Penghibur berkata...

yang ada di situasi tu ..mampu gelak jer

Aku Penghibur berkata...

pengalaman tak dapat di lupakan :)

Remy hazza berkata...

ap...kalau nak kentut tu....kena pandang depan blkg..tepi kanan.....

Aku Penghibur berkata...

hehehehehhe :) kan.. tapi mungkin tak tahan kot

Aku Penghibur berkata...

hilang keayuan :)

Aku Penghibur berkata...

hehehehe kan cover ayu itu tetap ada

Aku Penghibur berkata...

hehhehehe kan ..tak sangat la tu

Khairul Zamri berkata...

kentut itu adalah normal apa-apa pun kena jaga adab kalau berada di tempat awam

Aku Penghibur berkata...

walaikumusalam ..agaklah hehehe

Aku Penghibur berkata...

hehehehe betul tu ..jgn lupa tengok belakang juga :)

Aku Penghibur berkata...

heheheh betul tu ..kalau jadi cm ginilah

Arol Mubin berkata...

Hahahahaha! Ini memang kelakar. Mungkin dia rasa kentut tue tak berbunyi, so dia lepaskan jelah. Tak sangka pulak bunyi kuat. Dah nasibbb. :DD

Arol dulu pun pernah alami situasi cmnie. Classmate yang cantik & ayu tetiba terkentut dalam kelas tuisyen. Kuat bunyinya! Semua orang gelak. :p

shuhaida saad berkata...

kentut kuat ok lagi. kentut bau kuat. itu boleh pengsan. hahahaha :)

Bahrain Ramlan berkata...

untungla dapat dengar pompuan cun kentut..hahahahaha...

Mizz Aiza berkata...

memang kelakar.. tak padan dengan muka cun kentut kuat.. haha.. :D

veesandii berkata...

assalamualaikum ... kot yer pun nak buang angin tgk lah tempat n sekeliling . kan x sopan tu kentutkan pakcik ... ishh ... hahahaaa

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

hahaha siyes kelakar. xleh bayangkan tahap ke-ayuan ppuan tu. hihi. tp tol la ayu ke x ayu ke ttp manusia biasa kan.. kdg kentut ni bkn leh kawal. makin tahan lg la terkentut kuat. hahaha cte sal kentut lak :P

Zaza berkata...

haha..agak2 pastu dia malu kot..hehe

Nina Maslizza berkata...

haha ini memang serius lawak..nasiblah kena kentutkan o pmpuan cantik...kwn Nina prnah kentut dpn ramai kwn,,dia geselkan selipar nak cover bunyi kentut tu konon bunyi selipar

Iha Zaliza berkata...

hahaha kelakar je entri acik kali ni.. sekali sekala buat entri macam ni bagus jugak, release tension kejap.. sy dulu bukan takat dgr makcik tu kentut je, makcik tu siap korek hidung tanpa segan silu lagi.. alahai~

Andrew Petrus berkata...

Saya suka entri ini. Mmg kelakar. Kalau saya, saya tak kisah kalau pompuan kentut depan saya. Saya rasa semakin suka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails