Pengikut

Sabtu, 27 April 2013

Apabila Perempuan Cantik Terkentut



Assalamulaikum

Hahaha bila bace tajuk rasa nak gelak jadinya, maaflah kali ini bukan entri yang berbentuk ilmiah dan agak merepek sebenarnya..Dan buatkan acik ketawa terbahak bahak sebenarnya. Bukan apa sebenarnya kejadian ini berlaku beberapa hari yang lepas.

 Macam gini sebenarnya beberapa yang lepas acik nak balik singgahlah ke kedai makan. Nampak seorang awek cun, bertudung begitu ayu sekali. Sementara itu acik tunggu abang datang untuk amik nak orderlah makan. Acik duduk di tempat bagian tepi sudut kedai , so mungkin dia tak perasaan kot.

Dia ketepi dengan muka selamba terkentut dengan muka yang lega. Hahahaha perghh agak kuat jugak bunyinya dan mungkin dia anggap orang tak perasan. Tpi bila dia toleh belakang tu ada seorang pakcik. Pak cik tu kata apalah nasib kena kentutkan dengan perempuan cantik nie.

Hahahaha mesti ada cakap , ala kentut tu biasalah, itu pon nak jadi isu ??

Hahaha bukan apa beb kelakar, first time tengok perempuan feeling dia cantik dan terkentut ,kuat pulak tu. Hilang keayuan. 

Hehehe dan satu lagi , masa di MCD acik teman kawan acik pergi jumpa seorang rakan perempuan yang di kenali di facebook. Sedang sibuk bercerita dan ketawa . Tiba tiba terkentut kuat .Hahahhaa

Apa pon mereka manusia juga :) tapi agar tak boleh bla bila perempuan yang ayu terkentut depan kita tanpa berkata apa apa. 

Hilang selera makan 4 hari . hahaha oklah sampai sini dulu entri pendek nie. Hahaha sebenarnya ini pengalaman pertama bila perempuan terkentut depan dan buat muka selamba . 

trauma trauma hahaha oklah bye bye adios .

Share This!


44 ulasan:

  1. Hahaha.. ok, sumpah lawak.. XD

    BalasPadam
  2. haha,,,mesti balik rumah terus mimpi ngeri...jelmaan wanita cantik datang sambil terkentut2...hikhikhik

    BalasPadam
  3. perghh malunya... hahaha.. funny laa

    BalasPadam
  4. malunya klu sy trkentut dpn org..xlh byg cmne,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehheehehe memang malu ..kena pandai coverlah

      Padam
  5. eeeee....malunya, hahahaa, tapi nak buat mcm mana, dah tak taan heheee..., minta2 tak berlakulah pada diriku ini

    BalasPadam
  6. Perghhhhh... mesti malu gila!! Rasa macam nak terjun laut terus!!!!! Gila kesian dan kelakar.. hahaha.. >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe naseb badann ..masa tu plk nak terkentut .adehhh

      Padam
  7. erkkk.. memang x dpt dibayangkan huhuhuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang ada di situasi tu ..mampu gelak jer

      Padam
  8. hahahaha, mmg lawak lah. tapi semua org pun kentut. :P Boleh jdikan pengalaman baru pasni. >.<

    BalasPadam
  9. Baca tajuk entri Acik pun dah ketawa..apatah lagi baca isinya..Alahai..kesiannya pak cik tu. Hehe..tapi perempuan kena jaga adab, nak kentut baiklah pergi tandas dulu. Hehe..kelakar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehhe :) kan.. tapi mungkin tak tahan kot

      Padam
  10. haha...terkantoi keayuan di situ....

    BalasPadam
  11. takpe, janji cover ayu..kehkehkeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe kan cover ayu itu tetap ada

      Padam
  12. hahaha..memang betol tak sopan eh..hahaha...tak sempat nak simpan kentut tu..hahaha...

    BalasPadam
  13. assalamualaikum AP...malu jer kalau org lain mendengar...;)

    BalasPadam
  14. ap...kalau nak kentut tu....kena pandang depan blkg..tepi kanan.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe betul tu ..jgn lupa tengok belakang juga :)

      Padam
  15. kentut itu adalah normal apa-apa pun kena jaga adab kalau berada di tempat awam

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh betul tu ..kalau jadi cm ginilah

      Padam
  16. Hahahahaha! Ini memang kelakar. Mungkin dia rasa kentut tue tak berbunyi, so dia lepaskan jelah. Tak sangka pulak bunyi kuat. Dah nasibbb. :DD

    Arol dulu pun pernah alami situasi cmnie. Classmate yang cantik & ayu tetiba terkentut dalam kelas tuisyen. Kuat bunyinya! Semua orang gelak. :p

    BalasPadam
  17. kentut kuat ok lagi. kentut bau kuat. itu boleh pengsan. hahahaha :)

    BalasPadam
  18. untungla dapat dengar pompuan cun kentut..hahahahaha...

    BalasPadam
  19. memang kelakar.. tak padan dengan muka cun kentut kuat.. haha.. :D

    BalasPadam
  20. assalamualaikum ... kot yer pun nak buang angin tgk lah tempat n sekeliling . kan x sopan tu kentutkan pakcik ... ishh ... hahahaaa

    BalasPadam
  21. hahaha siyes kelakar. xleh bayangkan tahap ke-ayuan ppuan tu. hihi. tp tol la ayu ke x ayu ke ttp manusia biasa kan.. kdg kentut ni bkn leh kawal. makin tahan lg la terkentut kuat. hahaha cte sal kentut lak :P

    BalasPadam
  22. haha..agak2 pastu dia malu kot..hehe

    BalasPadam
  23. haha ini memang serius lawak..nasiblah kena kentutkan o pmpuan cantik...kwn Nina prnah kentut dpn ramai kwn,,dia geselkan selipar nak cover bunyi kentut tu konon bunyi selipar

    BalasPadam
  24. hahaha kelakar je entri acik kali ni.. sekali sekala buat entri macam ni bagus jugak, release tension kejap.. sy dulu bukan takat dgr makcik tu kentut je, makcik tu siap korek hidung tanpa segan silu lagi.. alahai~

    BalasPadam
  25. Saya suka entri ini. Mmg kelakar. Kalau saya, saya tak kisah kalau pompuan kentut depan saya. Saya rasa semakin suka.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails