Pengikut

Rabu, 17 April 2013

Burger Abang Burn Yang Sangat Menyelerakan




Assalamualaikum

 Alhamdulilah ALLAH mudahkan segala urusan hari nie dan mampu berikan senyuman kepada kamu semua. Ahhh nak tanya siapa pernah makan burger abang burn ?? ahhh mesti pernahkan.. sebab satu malaysia ada kedai abang burn. Serius burger dia memang sedap dan menyelerakan.

Acik baru 3 kali pergi di seksyen 7 kedai abang burn, memang teruja bila pergi ke sana kerana teringatkan keenakan burger abang burn. Hehehe biasa dapat tengok kat facebook jer, ahhh lepas sekali nak pergi memang nak pergi lagilah.



Acik memang suka burger daging dia, wow serius sedap dan dapat lawan MCD, nyum nyum. Dan harganya pon berpatutan sangat , senang cakap mampu belilah. Dan layanan dari pekerja burger abang burn memang terbaik, tukang ordernya suka senyum dan cepat dan mudah. Ahhh memang bila keluar kedai tu senyum jer sebab rasa puas. 

Satu lagi paling bestlah , air di cas hanya RM 1 dan boleh refill sebanyak mana nak pon dan airnya pon pelbagai pilihan air pulak tu .

Tapi makan  1 burger pon dah kenyang giller dan tambah sosej yang menyelerakan .


Ahh dengar kata terbaru adalah meatball, acik tak rasa lagi tapi nampaknye menyelerakan nie yang nak cuba nie.Walau apa pon tak rugi kalau datang ke kedai abang burn. Geranti tak menyesal dan sangat sedap.

Acik memang mengalukan kalau korang semua datang ke kedai burger abang burn .. ada diet diet tu tolak tepi dulu. rasa dulu lepas tu diet balik, okey hehehe 

Share This!


24 ulasan:

Hasri Anis berkata...

boleh cuba la lepas ni.. sekali sekala apa salahnya..kan..

Bahrain Ramlan berkata...

saya makan burger abag burn nie pun sekali je masa tu jalan2x kat kl.....
kat tempat aku tak ada burger burn..burger ramly ada la..haha

KY berkata...

memang nampak menyelerakan...

acik baru 3 kali pergi ke situ? eeemmm..akk belum pernah sekali pun ke situ hehehee

Bin Muhammad berkata...

Kat tempat saya pun tak de burger abang burn. Nampak sungguh menyelerakan! Terliur pulak...
Esok gi beli burger ramly je la...buat sendiri.

Megat Fareto Asnami Suhaimi berkata...

Tak pernah makan burger Abg Burn. Selalu kalau burger bakar makan burger Kaw Kaw jer. Nanti boleh cuba :)

MarnieyZ berkata...

tak penah mkn burger abg burn ni sbb dgr2 takda kat sabah. hehe

huny madu berkata...

xpenah mkn lg pun, planning nak mkn ari minggu nih.
maklum la tgu cuti baru jln2 cari makan!

Aku Penghibur berkata...

yup betul tu..jom cuba

fatin amalina husna berkata...

aish..sedapnyaa..bila turn husna plak nak merasa nih..>.<

Aku Penghibur berkata...

oppss burger ramly hehehee :) sedapkan

Aku Penghibur berkata...

hehhe x pe kak ..nanti pergi tau ..sedap :)

Aku Penghibur berkata...

hehehehe ...aaah ada masa cari2 kat page tgk lokasinye

Aku Penghibur berkata...

ahhh nie lagi eap ..cubalah

Aku Penghibur berkata...

ooo yeke ..aahh x pe bila dtg semenanjung nnati test yer

Aku Penghibur berkata...

ahhh test..jangan lupa update :)

Aku Penghibur berkata...

husna ..jom cuba ..sedap tau

hana hadi berkata...

semua dah cerita pasal abg burn ni.. huhu hana xpernah try buger abg burn lagi

Hatimi Tahirruddin berkata...

tak pernah try lagi ni....hehe dari gambar2 kat atas tu mmg sudah cukup meliurkan....

Mohd Ridzwan Abdullah berkata...

perghh...terliur ni. nnt aku mesti try jugak... :)

MawardiYunus berkata...

bro stay area mana ye.. kalau dtg putrajaya hello2 la ye..

Zaza berkata...

ramai ckp burger ni best..kempunan..sini xde..huhu

Mieza Jhaa K berkata...

waaa kalau macam ni saya sorg je la blogger yg belum makan burger abg burn niii...jeles jeles.. Acik sila hantar bau melalui wechat ok..haha

AyueJean AJ berkata...

Wahhhh..
Acik pun gambar makanan ni.......
AJ belum try lagi Burger bakar Abg Burn ni....

Nurul Aini berkata...

Wahh..nampak menyelerakan. Belum pernah cuba, sebab dekat sini tak ada. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails