Not GA Blue But Giveaway | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Sabtu, 20 April 2013

Not GA Blue But Giveaway


Assalamualaikum

Ahhh hari nie acik join satu Giveway dari seorang blogger hebat nie iaitu mohd ridzwan.com. Serius acik nie tiap tiap hari akan datang ke blogger dia dan tentukan sekarang ke blogger yang datang ke blog acik.. Abang ridzuan nie pada acik dia mempunyai kekuatan dari segi entrinya, kadang kala simple tapi isinya ada dan best.. cehhh comment blog orang lain pulak hehehe

Abis perah otak untuk buat ayat kreatif yang mungkin untuk giveaway nie. So acik penuhkang dialog itu untuk ayat seperti di bawah ini :)


Ahhh kepada semua ..jom join segmen nie, mudah dan simple!!! dan hadiahnye pon banyak jugak :) kalau kita tak support sesama blogger , siapa lagi ?? hehehe saye pilih untuk join !!! hehehe

Share This!


10 ulasan:

Aimacomel berkata...

selamat berGA acik, gudluck moga ada rezeki kt situ..

Unknown berkata...

hahaha lucu la...anyway,slamat brsegmen

Unknown berkata...

selamat bersegmen bro....aku pon nak join ni nanti....

BinMuhammad berkata...

Salam Acik,
Sungguh rajin Acik...bagus bagi sokongan sesama blogger, Selamat bersegmen! Semoga berjaya.

p/s: Tgh fikir.. mampukah beri komitmen jika sertai segmen? Sokongan mesti bersama dgn matlamat dan komitmen, Hmmm...Insyaallah jika masa mengizinkan.

AyueJean berkata...

Gudluck Acik.....
Betul tu siapa lagi nak sokong kalau bukan blogger kan...

Unknown berkata...

Selamat bersegmen Acik.. hehe

ecadwinkyasha berkata...

goodluck acik. :)
lama xdtg komen sini sebab asyik xjumpa je kotak komen.hehehe..
sorry yer~

Unknown berkata...

Thanks acik atas support. Best entry so far... :)

Nur Nainis berkata...

Semoga berjaya. InsyaAllah nanti saya pun nak join. ^___^

iha berkata...

Selamat berGA dan good luck acik.. comel je dialog tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails