Pengikut

Rabu, 18 September 2013

Segmen 1st Mama


Assalamualaikum

Ya Allah hari-hariku kian sibuk dengan pelbagai aktiviti yang perlu di laksanakan dengan kelas dan pelbagai lagi. Tetapi tetap gigihkan diri untuk sertai segmen yang seharusnya dah lama acik join. Tapi tertangguh, dan baru hari ini kesempatan untuk join. Sangat special kerana ini adalah segmen pertama Mama dan tanda support acik kepada blog mama. Untuk lebih itu tak mampu di beri tetapi ini jelah yang termampu. 

Pada acik pemilik blog mommy as blog ini ada tarikan tersendiri dengan entri yang bersahaja dan ikhlas dari hati setiap penulisannya. Dan paling "cute moment" mama ada anak yang cumil dan sangat menghibur serta mama juga berkongsikan tentang hidupnya dan kisah yang sangat menarik di blog. Jadi rugi kalau kamu tak kenal mama. 


Nak join ? Di sini syaratnya :
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

Share This!


24 ulasan:

  1. all the best ye acik,mama tu memang friendly,suka singgah baca entri.

    BalasPadam
  2. Salam acik...

    Dlm kesibukan acik tetap join segmen nih...tetap nak support rkn blogger...

    Gutluck acik ye.....

    BalasPadam
  3. Saya juga support mama..good luck Acik

    BalasPadam
  4. semoga berjaya. nak join tapi tak pernah sempat *nangis tepi laptop*


    *tak ada ke option comment as ni utk letak link url?huhuhu*

    BalasPadam
  5. dalam kesibukan sempat juga join..acik yg terbaik...

    BalasPadam
  6. Terbaik Acik.. Slmt bersegmen. Sy pun join juga.. Good luck ye :)

    BalasPadam
  7. Semoga berjaya acik. Saya pun dah sertai.

    BalasPadam
  8. ACIK,.. specialnya entry... terima kasih tau acik sudi join. baru ada kesempatan mama nak jengah peserta. tak menang tangan acik oi.. hihi....

    BalasPadam
  9. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    BalasPadam
  10. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  11. tahniah acik sudah dipilih oleh mama..
    mmg bijak entry acik nie.
    mmg patut mama pilih.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails