Pengikut

Rabu, 8 Januari 2014

Pemenang Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com

Assalamualaikum 


Minta maaf kerana lambat umumkan pemenang,terdapat banyak halangan untuk beberapa minggu nie. Berderet event dan sedang peperiksaan yang sedang berlangsung, jadinya masa terhad. Maka dengan kuasa veto acik kepada serahkan sepenuhnya random.org untuk menentukan pemenang. Untuk ketahui no kamu semua boleh ( Click di sini) .Mana tahu kamu bertuah. 

1 Blog yang akan di review akupenghibur.com ialah blog 


http://khirkhalid.com/


Ini antara sarung bantal dan sarung tisu yang akan di menangi






10 Pemenang sarung bantal dan sarung tisu oleh wirdaamir-world.blogspot.com













10 Pemenang fridge magnet oleh dakuamatmenyintaimu.blogspot.com













2 x 5 Top up RM 5 





Untuk para pemenang sarung bantal dan sarung tisu sila hantarkan detail kamu ke facebook kak  wir aida (click sini untuk fb)  
Nama : 
Alamat rumah :
 url blog join segmen : 


Untuk para pemenang fridge magnet sila hantarkan detail kamu ke facebook  Daku amat menyintaimu  (click sini untuk fb)

 Nama : 
Alamat rumah :
 url blog join segmen :

Untuk pemenang top up , sila hantar terus ke facebook acik.

 url blog join segmen :
Jenis top up :


Tahniah kepada semua pemenang, jangan serik untuk sertai segmen yang acik anjurkan. Kepada yang tak menang, tak pe kita cuba lagi segmen seterusnya.

Share This!


41 ulasan:

  1. Tahniah kepada semua yang dah berjaya...
    Acik maafla aq tak sempat nak join ..next ko inform aq laaa awal2 wokey
    ^_^

    BalasPadam
  2. tahniah kepada mereka yang berjaya..

    BalasPadam
  3. congrats...sally tak sempat nak join pun acik...sorry!

    BalasPadam
  4. kak cik tak de menang ye..hihi...

    BalasPadam
  5. Tahniah kpd yang berjaya.. :)

    BalasPadam
  6. pcl pon xde luck lah..hihi, tahniah kpd yg bertuah menang tu..tq juga buat Acik n sponsors.

    BalasPadam
  7. tahniah semua..sori xdapat join..huhu

    BalasPadam
  8. alhamdulillah dpt fridge magnet tq acik :)

    BalasPadam
  9. Tahniah2.. belum ada rzeki untk Abak..huhu

    BalasPadam
  10. wah...tahniah utk semua yg menang.. :)

    BalasPadam
  11. Tahniah kepada semua pemenang....aku kurang bernasib baik laa kali ini...no 45 dan 47 ade tapi 46 takde...hahahaha..takpe2, next time boleh cuba lagi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  12. tahniah kpd mereka yg bertuah.. :)

    BalasPadam
  13. Tahniah semua. Liza mmg tak sempat nak join. Huhu. Jom la join GA liza. hiks.

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah rezki myebelahi..terima kasih byk acik..t lain kali ada segmen InshaAllah kita join lagi ;)

    BalasPadam
  15. alhamdulillah.. tahniah kepada yang menang.. akak dah hantar maklumat tu kepada kak wirda.. terima kasih kepada acik dan penaja segmen.. :D

    BalasPadam
  16. tahniah kepada yang menang... ^_^

    BalasPadam
  17. Wahh.. alhamdulillah.. tak sangka terpilih...Rasa segan pulak kena review blog ni.. hihii..
    tahniah juga kpd pemenang2 yg lain. T kasih Acik & juga penaja yg lain & semoga semuanya terus berjaya.. aamiin.. :) :)

    BalasPadam
  18. tahniah pd y menang..belum ada rezeki nampaknya..hehe :)

    BalasPadam
  19. tahniah kepada para pemenang.. :) mama tiada rezeki nampaknya,


    BalasPadam
  20. Assalammualaikum acik..Alhamdulillah tahniah pada yang menang ye..tumpang gembira ni..rezeki bila dikongsi insyaAllah akan bertambah dan terasa sentiasa banyak..aminn..

    BalasPadam
  21. Tahniah kepada yang bertuah! Rezeki di tahun baru...
    Tahniah Acik...segmen berjalan dgn jayanya!

    BalasPadam
  22. Tahniah kepada semua pemenang...

    BalasPadam
  23. tahniah kepada para pemenang.. (^_^)

    BalasPadam
  24. alhamdulilah..akak dah sent kat fb. tq acik. n tahniah semua pemenang

    BalasPadam
  25. tahniah kepada semua pemenang... :)

    BalasPadam
  26. oh.. segmen ni.. tahniah kpd pemenang.. cantik sarung2.. tu . (:

    BalasPadam
  27. Sronokla sape yang menang nih.. ;)

    BalasPadam
  28. tahniah kepada semua pemenang...

    BalasPadam
  29. tahniah kpda pemenang. rezeki mereka la tu :)

    BalasPadam
  30. tahniah buat semua pemenang.. :-)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails