Pengikut

Rabu, 8 Januari 2014

Pemenang Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com

Assalamualaikum 


Minta maaf kerana lambat umumkan pemenang,terdapat banyak halangan untuk beberapa minggu nie. Berderet event dan sedang peperiksaan yang sedang berlangsung, jadinya masa terhad. Maka dengan kuasa veto acik kepada serahkan sepenuhnya random.org untuk menentukan pemenang. Untuk ketahui no kamu semua boleh ( Click di sini) .Mana tahu kamu bertuah. 

1 Blog yang akan di review akupenghibur.com ialah blog 


http://khirkhalid.com/


Ini antara sarung bantal dan sarung tisu yang akan di menangi






10 Pemenang sarung bantal dan sarung tisu oleh wirdaamir-world.blogspot.com













10 Pemenang fridge magnet oleh dakuamatmenyintaimu.blogspot.com













2 x 5 Top up RM 5 





Untuk para pemenang sarung bantal dan sarung tisu sila hantarkan detail kamu ke facebook kak  wir aida (click sini untuk fb)  
Nama : 
Alamat rumah :
 url blog join segmen : 


Untuk para pemenang fridge magnet sila hantarkan detail kamu ke facebook  Daku amat menyintaimu  (click sini untuk fb)

 Nama : 
Alamat rumah :
 url blog join segmen :

Untuk pemenang top up , sila hantar terus ke facebook acik.

 url blog join segmen :
Jenis top up :


Tahniah kepada semua pemenang, jangan serik untuk sertai segmen yang acik anjurkan. Kepada yang tak menang, tak pe kita cuba lagi segmen seterusnya.

Share This!


41 ulasan:

Aminin berkata...

Tahniah kepada semua yang dah berjaya...
Acik maafla aq tak sempat nak join ..next ko inform aq laaa awal2 wokey
^_^

Kisah Si Dairy berkata...

tahniah kepada mereka yang berjaya..

Sally Yatiey berkata...

Tahniah ;D

Sally Samsaiman berkata...

congrats...sally tak sempat nak join pun acik...sorry!

Nao Mei berkata...

kak cik tak de menang ye..hihi...

fatin wawa berkata...

Tahniah kpd yang berjaya.. :)

PakcikLie PCL berkata...

pcl pon xde luck lah..hihi, tahniah kpd yg bertuah menang tu..tq juga buat Acik n sponsors.

Normi Nieza berkata...

tahniah semua..sori xdapat join..huhu

Dzureen Darwis berkata...

alhamdulillah dpt fridge magnet tq acik :)

adrianna syaz berkata...

Tahniah berjaya ya..:)

Kucing Hitam berkata...

sedih xda rezeki huhuhu

Abak's Role berkata...

Tahniah2.. belum ada rzeki untk Abak..huhu

Wirda Amir berkata...

Tahniah.....

zaza zehra berkata...

wah...tahniah utk semua yg menang.. :)

Azlan Strider berkata...

Tahniah kepada semua pemenang....aku kurang bernasib baik laa kali ini...no 45 dan 47 ade tapi 46 takde...hahahaha..takpe2, next time boleh cuba lagi..hehehe

Regards,
-Strider-

Tetamu Istimewa berkata...

Tahniah kepada para pemenang.

aisya berkata...

tahniah kpd mereka yg bertuah.. :)

Liza Yati berkata...

Tahniah semua. Liza mmg tak sempat nak join. Huhu. Jom la join GA liza. hiks.

Asha Lya berkata...

Alhamdulillah rezki myebelahi..terima kasih byk acik..t lain kali ada segmen InshaAllah kita join lagi ;)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

alhamdulillah.. tahniah kepada yang menang.. akak dah hantar maklumat tu kepada kak wirda.. terima kasih kepada acik dan penaja segmen.. :D

cik yaya berkata...

tahniah kepada yang menang... ^_^

Khir Khalid berkata...

Wahh.. alhamdulillah.. tak sangka terpilih...Rasa segan pulak kena review blog ni.. hihii..
tahniah juga kpd pemenang2 yg lain. T kasih Acik & juga penaja yg lain & semoga semuanya terus berjaya.. aamiin.. :) :)

Cik Tieka berkata...

tahniah pd y menang..belum ada rezeki nampaknya..hehe :)

Norhasniza Khalid berkata...

tahniah kepada para pemenang.. :) mama tiada rezeki nampaknya,


PeRdU cINta berkata...

Assalammualaikum acik..Alhamdulillah tahniah pada yang menang ye..tumpang gembira ni..rezeki bila dikongsi insyaAllah akan bertambah dan terasa sentiasa banyak..aminn..

superVEE berkata...

Menang! Yay :D Thanks!

Engku Muzahadin berkata...

Tahniah kpd semua pemenang!

Bin Muhammad berkata...

Tahniah kepada yang bertuah! Rezeki di tahun baru...
Tahniah Acik...segmen berjalan dgn jayanya!

Raudzah Z berkata...

Tahniah kepada semua pemenang...

Syuhada Baharudin berkata...

tahniah kepada para pemenang.. (^_^)

Ija Rased berkata...

alhamdulilah..akak dah sent kat fb. tq acik. n tahniah semua pemenang

Maria Firdz berkata...

tahniah kepada semua pemenang... :)

Gee Lion berkata...

oh.. segmen ni.. tahniah kpd pemenang.. cantik sarung2.. tu . (:

mysha berkata...

Sronokla sape yang menang nih.. ;)

Marou Apple Hijau berkata...

tahniah kepada pemenang

Liza Licha berkata...

tahniah kepada pemenang :)

Affy Afiqah berkata...

terima kasih acik :)

Affy Afiqah berkata...

tahniah kepada semua pemenang...

Mama Safiy Arfan berkata...

tahniah kpd pemenang

munirah rahman berkata...

tahniah kpda pemenang. rezeki mereka la tu :)

MyCherita berkata...

tahniah buat semua pemenang.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails