Pengikut

Isnin, 27 Jun 2016

Alternatif Penawar Sakit Belakang Badan Dengan Berkesan



Assalamualaikum

Setiap hari acik memandu satu jam pergi dan satu jam balik untuk ke kerja. Memang memenatkan lagi-lagi tulang belakang ini , lagilah kalau jem. Memang stress.

Bila malam mulalah rasa semua sakit badan.Angkat barang sana sini, memang melelahkan. Sapu minyak itu ini semua tak jalan.Besok nak kena hadapi lagi jem seperti hari-hari biasa.

Jadi acik mulalah cari satu produk yang dapat acik gunakan untuk harian dan tiada bahan kimia yang membawa tubuh badan. Tapi aku jenis degil tak cepat percaya produk dengsan senang-senang jadi aku cuba macam-macam produk. Pernah itu aku terjatuh kat tandas dek kerana terkejutkan katak yang aku terpijak.

Perghh sakit tang pinggang memang sakit sangat tak tahan. Aku cubalah tanya rakan-rakan di facebook minta suggestion. Rata-rata mengesyorkan produk Biobax Cool Theraphy.

Terlintas dekat otak aku , apa pula produk nie ? 

Jadi akupun belilah untuk mencubalah. Mula memang ragu, betulkan berkesan ?

Jadi aku cubalah sendiri untuk beberapa hari. Pandangan pertama bila pakai rasa sejuk-sejuk dan rasa selesa. Bau Biobax Cool Theraphy buat aku rasa nyaman.


Jadi acik di perkenalkan dengan satu produk iaitu Bio bax Cool Theraphy.

Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik.Kandungan utama Biobax ialah Eucalyptus Oil (iaitu minyak kayu putih), Habbatus Sauda dan Olive oil (iaitu minyak zaitun).Jadi Biobax Cool Theraphy sesuai untuk aku.


Kegunaan Biobax Cool Theraphy

Untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

Sakit Belakang, ketegangan, terseliuh,lenguh-lenguh, selsema/resdung dan sesuai untuk ibu mengandung yang sakit-sakit pingang. Masa inilah nak bermanja minta suami tolong gosokkan.

Cara gunakan Biobax Cool Theraphy ?

- Pertama, terus spray direct dekat bahagian yang sakit dan urut slow-slow

- Kedua, spray dulu dekat tapak tangan dalam 1 atau 2x semburan pun dah cukup memadai, dan urut slow-slow ala-ala massage gitu. 

-Ketiga bagi yang selalu selsema atau sakit kepasa. Spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau. 

Apakah Kelebihan Biobax Cool Theraphy?

Kelebihannya adalah :

- Melegakan lenguh leher & sendi
- Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
- Tahan sehingga 5 jam
- Melancarkan peredaran darah
- Membantu melegakan lenguh bahu & leher
- Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
- Sesuai untuk melegakan selsema & resdung

Ada kelulusan KKM tak?

-mestilah ada! Ada kelulusan KKM. Sebab tu aku pun takde rasa ragu-ragu nak guna dan beli ! 

Biobax dah dapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. (NOT151103971K). Jadi korang tak perlu lagi risau sebab InshaAllah selamat digunakan.

Harga sebotol Biobax? 

1 botol Biobax harganya R̶M̶8̶0..

(Untung tau sebab sebotol tu boleh tahan sehinga 500 kali semburan)

Kalau korang berminat boleh whatsapp kod "biobax" kepada acik (stokis sah Biobax) - 0136536841



Share This!


4 ulasan:

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails