Assalamualaikum
Aku nie jenis suka dengan budak-budak terutama bayi.Ya Allah harumnya baunya dan seronok kalau kacau dia tidur. Tapi kesiannya kalau tengok bayi kena ruam di badan.Habis merah-merah, gatal badan-badan mereka. Dulu anak sedara banyak yang kena gitu. Ada yang kata ruam susu dan ada juga bayi yang kulitnya sensetif menghidapi ekzema.
Ekzema ini menyebabkan kemerahan dan gatal-gatal pada kulit bayi. Jika digaru akan mengakibatkan lapisan kulit semakin nipis dan mula meruam.
Kalau ibu-ibu tidak peka, ianya akan jadi lebih terus dan akan berkudis. Kesian dekat bayi, kadang mereka meragam, menangis. Nak dapatkan ubat bukan boleh sembarang nanti jadi makin teruk.
Apa pula bedak asmak ini ?
Bedak Asmak adalah salah satu produk keluaran Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd yang mendapat sambutan hangat melalui Kapsul Penawar Resdung Asmak Herb dan kini bedak asmak.
Bedak Asmak diperbuat dari bahan semulajadi 100% iaitu bedak tanah liat putih berkualiti tinggi.Selamat digunakan untuk semua peringkat umur.Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah saw berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.
Apa kegunaan Bedak Asmak ?
-Merawat ruam pada bayi,
-ekzema
-psoriasis,
-kudis buta,kurap
-Panau
-kayap
-gatal
-cacar air
-luka dan lain-lain
Apa keistimewaan Bedak Asmak ?
Itu masalah bayi, kalau orang remaja masalah terbesar adalah jerawat.Arghh jerawat memang menganggu emosi.
Selain merawat masalah kulit di atas,ia juga mampu mengecutkan jerawat,mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu.Boleh dipakai setiap malam sebelum tidur
Mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA,jadi ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan.Tidak menyumbat liang pori dan mampu merawat masalah kulit.
Penggunaan berterusan mampu merawat masalah kulit,mengelakkan kedutan,menghilangkan jerawat,melicinkan dan menjadikan kulit wajah lebih halus.
Bedak ini telah terbukti merawat ekzema,psoriasis,ruam,kudis buta,kurap,panau dan lain-lain.
Boleh dimakan untuk masalah Cirit-birit dan gout.Selamat dan suci.
Teksturnya lebih halus,mudah serap,dan sejuk bila dipakai.
Eh berapa berat & harganya ?
Beratnya 150g+-
Harga cuma RM38
Produk premium pada harga TERENDAH!
Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.
Cara Pakai untuk masalah kulit : Dipakai sekerap yang mungkin.
Mempunyai permintaan tinggi semenjak dikeluarkan.
Bagaimana cara mendapatkan Bedak Asmak?
Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus :
Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat :http://mham.com.my/
Instagram :mham.sdnbhd
Fb Page Produk :
Penawar Ruam Pada Bayi
Penawar Ekzema Mujarab Terkini
Album Testimonial Bedak Asmak page Penawar Ruam Pada Bayi
Info Bedak Asmak juga boleh didapati di fb page :
Penawar Asma Mujarab
Minyak Herba Asmak HQ
Eh betul ke bedak asmak boleh di makan ? Tengok sendiri di bawah.
12 ulasan:
Bagus ni.. boleh la sarankan kat family if ada anak-anak mereka kena penyakit ni
Duk cari tentang ekzema.. terjumpa review ni.. terima kasih kerana membantu.Nak beli lah
Terasa nak guna pulak produk nie.. tq acik reviewnya
sekarang ini, ramai kanak² yg kena ekzema nie...
bgs di syorkan nie
eczema nie mmg gatal
kecian kat bdk2 kalau kena penyakit ni
Oh... kakak ingatkan utk bebudak aje pakai
Org dewasa pun boleh juga ye:)
anak akak gun abedak asmak. alhamdulillah
nice sharing
bagus sangat product nya tnks udah kongsi blog bisnis
Kak Nina pun guna bedak Asmak ni tuk penyakit kulit ekzema terutama sekali ekzema pada bayi Eilysa. Alhamdulillah, berkesan!
Xguna la utk penyakit kulit ekzema..guana utk panau jer..
Bby sascha pun guna bedak ni..baru 2hari..hopefully ruam dia hilang pasni..
Catat Ulasan