Pengikut

Ahad, 22 Januari 2017

Bedak Asmak Alternatif Penyakit Kulit Ekzema


Assalamualaikum

Aku nie jenis suka dengan budak-budak terutama bayi.Ya Allah harumnya baunya dan seronok kalau kacau dia tidur. Tapi kesiannya kalau tengok bayi kena ruam di badan.Habis merah-merah, gatal badan-badan mereka. Dulu anak sedara banyak yang kena gitu. Ada yang kata ruam susu dan ada juga bayi yang kulitnya sensetif menghidapi ekzema.

Ekzema ini menyebabkan kemerahan dan gatal-gatal pada kulit bayi. Jika digaru akan mengakibatkan lapisan kulit semakin nipis dan mula meruam.

Kalau ibu-ibu tidak peka, ianya akan jadi lebih terus dan akan berkudis. Kesian dekat bayi, kadang mereka meragam, menangis. Nak dapatkan ubat bukan boleh sembarang nanti jadi makin teruk.

Kadang bingung jugak, nak guna apa.Pernah dengar tak tentang bedak asmak ?



Apa pula bedak asmak ini ?

Bedak Asmak adalah salah satu produk keluaran Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd yang mendapat sambutan hangat melalui Kapsul Penawar Resdung Asmak Herb dan kini bedak asmak.

Bedak Asmak diperbuat dari bahan semulajadi 100% iaitu bedak tanah liat putih berkualiti tinggi.Selamat digunakan untuk semua peringkat umur.Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah saw berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.





Apa kegunaan Bedak Asmak ?

-Merawat ruam pada bayi,
-ekzema
-psoriasis,
-kudis buta,kurap
-Panau
-kayap
-gatal
-cacar air
-luka dan lain-lain 

Apa keistimewaan Bedak Asmak ?

Itu masalah bayi, kalau orang remaja masalah terbesar adalah jerawat.Arghh jerawat memang menganggu emosi. 

Selain merawat masalah kulit di atas,ia juga mampu mengecutkan jerawat,mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu.Boleh dipakai setiap malam sebelum tidur 

Mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA,jadi ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan.Tidak menyumbat liang pori dan mampu merawat masalah kulit.

Penggunaan berterusan mampu merawat masalah kulit,mengelakkan kedutan,menghilangkan jerawat,melicinkan dan menjadikan kulit wajah lebih halus.

Bedak ini telah terbukti merawat ekzema,psoriasis,ruam,kudis buta,kurap,panau dan lain-lain.

Boleh dimakan untuk masalah Cirit-birit dan gout.Selamat dan suci.

Teksturnya lebih halus,mudah serap,dan sejuk bila dipakai.


Eh berapa berat & harganya ?

Beratnya 150g+- 
Harga cuma RM38
Produk premium pada harga TERENDAH! 

Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Cara Pakai untuk masalah kulit : Dipakai sekerap yang mungkin.

Mempunyai permintaan tinggi semenjak dikeluarkan.

Pilihan Terbaik zaman-berzaman.

Testimoni Bedak Asmak ?





Bagaimana cara mendapatkan Bedak Asmak?


Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  : 


Hotline HQ : 019 - 970 8897

Website rasmi syarikat :http://mham.com.my/

Instagram :mham.sdnbhd

Fb Page Produk :

Penawar Ruam Pada Bayi

Penawar Ekzema Mujarab Terkini

Album Testimonial Bedak Asmak page Penawar Ruam Pada Bayi

Info Bedak Asmak juga boleh didapati di fb page : 

Penawar Asma Mujarab

Minyak Herba Asmak HQ



Bedak Asmak Penawar Penyakit Kulit Ekzema Pada Bayi

Eh betul ke bedak asmak boleh di makan ? Tengok sendiri di bawah.


Share This!


11 ulasan:

  1. Bagus ni.. boleh la sarankan kat family if ada anak-anak mereka kena penyakit ni

    BalasPadam
  2. Duk cari tentang ekzema.. terjumpa review ni.. terima kasih kerana membantu.Nak beli lah

    BalasPadam
  3. Terasa nak guna pulak produk nie.. tq acik reviewnya

    BalasPadam
  4. sekarang ini, ramai kanak² yg kena ekzema nie...
    bgs di syorkan nie

    BalasPadam
  5. eczema nie mmg gatal
    kecian kat bdk2 kalau kena penyakit ni

    BalasPadam
  6. Oh... kakak ingatkan utk bebudak aje pakai
    Org dewasa pun boleh juga ye:)

    BalasPadam
  7. anak akak gun abedak asmak. alhamdulillah

    BalasPadam
  8. bagus sangat product nya tnks udah kongsi blog bisnis

    BalasPadam
  9. Kak Nina pun guna bedak Asmak ni tuk penyakit kulit ekzema terutama sekali ekzema pada bayi Eilysa. Alhamdulillah, berkesan!

    BalasPadam
  10. Xguna la utk penyakit kulit ekzema..guana utk panau jer..

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails