Pengikut

Khamis, 23 Februari 2017

Bateri Kereta Bermasalah ? Jangan Tukar Dulu Rujuk Pada Pakar & Pemeriksaan Bateri Kereta adalah Percuma Hanya di Bateriku.com



Assalamualaikum

Masa itu aku ada temuduga kerja. Memang semangat betul, nak pergi temuduga. Semua dah siap, tapi bila start kereta tak nak hidup. Hati dah mula berdebar-debar.

Ya Allah aku nak cepat nie ! start lagi memang tak boleh hidup. Rupanya lampu terpasang semalam lupa nak tutup. Batal nak pergi temuduga. Aku panggil seorang mekanik kawan yang berikan numbernya.

Satu perkataan yang dia nyatakan adalah beli baru je bro, bateri nie dah tak boleh guna. Mudahnya ?

Aku tak puas hati, ada geng blogger beri cadangan guna perkhidmatan bateriku.com.

Di jadikan ceritakan aku pun cubalah telefon bateriku.com untuk minta pandangan. Dia tanya lokasi dan jenis kereta.

Paling seronok bateriku.com tidak mengenakan sebarang caj untuk pemeriksaan bateri kereta kamu Pihak bateriku.com hanya mengenakan harga untuk bateri sahaja. Terbaikkan ?



Bila Bateriku datang servis 


Dia bagi beritahu, bateri masih elok tak payah tukar membazir.Kereta awak pun belum lebih 2 tahun.Masih elok lagi, kata pakar dari bateriku.


Lega rasanya, jimat duit kalau ikut kata abang mekanik tadi melayang beratus-ratus ringgit.


Itulah orang kata ada kereta nie perlu ada ilmu juga.



Ok set kat otak bila ada masalah bateri cepat-cepat cari bateriku.com, pemeriksaan bateri kereta di bateriku.com adalah PERCUMA. Kamu tidak perlu beli bateri kereta baru & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri kereta anda masih elok. Polisi bateriku.com adalah hantar, periksa dan pasang PERCUMA ! Cuma bayar harga bateri sahaja. 

Tau tak, yang bestnya bateriku.com ada bateri brand Amaron. Warranty 18 dan 30 bulan tau. 




Bagaimana cara igin hubungi bateriku.com ?

NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Kami datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri kami & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck

Jika ada masalah di kawasan lembah klang boleh juga datang ke :

no 17 jalan saujana indah 10 taman perindustrian saujana indah shah alam

Untuk maklumat lanjut mengenai bateriku.com, klik facebook fanpage atau laman web mereka di :

Laman web :  http://www.bateriku.com

Share This!


4 ulasan:

  1. Bateriku.com pilihan terbaik untuk kita semua..dapatkan khidmat bateriku.cok utk bateri kereta anda..

    BalasPadam
  2. bagus nie....
    patut lepas nie luaskan lagi dinegeri² lain...

    BalasPadam
  3. bagus betul BATERIKU.COM ni.. bagi service percuma.. bayangkan berapa bnayak duit orang yang bateriku.com dah tolong selamatkan... hehehehee...

    terbaik bateriku.com...! :)

    ...

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails