Pengikut

Isnin, 18 Februari 2013

Segmen Pencarian BloggerStarz



Assalamualaikum

Rasanya dah lama tak join segmen , tengah sedap jejalan kat blog blogger lain ternampak blog segmen yang di anjurkan oleh projek sosial. Nampak menarik ,rugi plak kalau tak join , macam best je kan so jomlah join.tekan di bawah ini untuk ketahui lebih lanjut



Pengalaman paling best jadi seorang blogger ini apabila acik dapat selesaikan masalah yang di hadapi oleh orang lain. Pernah satu hari tu , ada seorang pelajar yang tertekan dengan cinta kerana putus cinta dan dia nekad untuk bunuh diri. Kebetulan acik ada bace status di facebooknya dan acik hanya mampu menulis dan berikan nasihat melalui blog acik dan alhamdulilah akhirnya dia batalkan niatnya kerana tahu perbuatan dia itu merupakan satu kesalahan. Dan dia kini menjadi pembaca setia blog acik dan selalu mengikut pekembangan blok acik untuk dapatkan semangat. syukran

Pengalaman paling hampeh pulak sepanjang acik jadi blogger nie, saat akhir tahun 2012 di mana acik dapat ugutan bunuh dari seseorang kerana blog acik jugak . Sebabnya bila mereka jadikan acik "scapegoat" atau kambing hitam untuk kisah mereka dan jadikan aku sebagai alasan ..motif ?? hanya dia dan Allah saje yang tahu.. tapi memang hampeh kerana hal nie siap jadi kes polis tapi alhamdulilah semuanya dah selesai.nak tahu bacelah entry yang lepas yer :)

oklah sampai sini dulu ,acik menaip yer kepada kamu semua jom join segmen nie ..seronok jugak sebagai blogger rasa di hargai :)

saya nak masuk bloglist Geng Bersosial

Share This!


11 ulasan:

Vee Lea berkata...

Still wide awake?! Heeeee.. Slmt bersegment :)

KY berkata...

suka duka seorang bloggger, eeemm...ada juga sampai macam tu ( kisah kedua tu), tapi apa2 pun semuanya dah selesai Alhamdulillah.... semoga acik terus menulis dan menulis...

Seneorita Baharin berkata...

wahh pengalaman yg xsemua akan dapat..ppepon take care ye acik, n keep blogging :) Good luck!

Shaqir Ir Manz berkata...

perghhh...terkedu jap aku baca pengalaman2 blogging ko ni...hehehe..anyway thnx sebab join.. :D

Aku Penghibur berkata...

aminn mudah mudahan di beri kekuatan oleh Allah

Aku Penghibur berkata...

insyaALLAH :) pengalaman tak dapat di lupakan

Aku Penghibur berkata...

wahhh :) terima datang sini

Shaqir Ir Manz berkata...

tahniah :D

http://www.projeksosial.com/2013/02/senarai-top-10-segmen-bloggerstarz.html

Cik Zara berkata...

terjah dari 10 yang terbaikk.hehe

Aku Penghibur berkata...

alhmdulilah

Nasz berkata...

singgah dari dari segmen yang sama.

Jemput singgah ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails