Pengikut

Khamis, 4 April 2013

Segmen Follow April hingga Disember 2013


Assalamualaikum




Fuhh tengah blogwaking baru terperasan ada segmen yang cik akak nie buat, wah macam best jer, rugi plak kalau tak join. Ahh sebelum tu nak perkenalkan sedikit Cik Akak nie, cik akak nie seorang yang happening dan mesra alam, memang tak menyesal dapat kenal cik akak nie. Selalu buat segmen dan memberikan pendapat ataupon pandangan yang sangat bernas.  Amik langkah selamat untuk join segmen ini sebelum terlupa. 

Dan cubalah mesra dengan cik akak nie, serious kamu semua tak akan menyesal beb. So apa lagi jom join segmen mudah dari Cik akak nie yer . Syaratnya pon sangat mudah :)

Share This!


11 ulasan:

  1. Terima kasih di atas kesudian join segmen panjang cik akak nie...hihi

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen..Saya pun nak join juga nanti. ^___^

    BalasPadam
  3. Singgah sini n
    slamat bersegmen n
    good luck bro..

    visit back

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    BalasPadam
  4. Nak join...tp ada kt kg lg.. insyAllah esok dpt join apa yg ada...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum . Datang dari segmen sama untuk follow memfollow ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    BalasPadam
  7. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails