Pengikut

Khamis, 4 April 2013

SEGMEN : KENANGAN TERINDAH...by Usu





Assalamualaikum

Hari nie acik cuba hiburkan hati yang lara nie, hati ini tak tahu kenapa terlalu hiba dan sakit. Biarlah ianya berlalu pergi, bila lihat gambar nie teringat terlalu banyak kisah . Persahabatan yang terjalin begitu kukuh, tapi masa berlalu begitu pantas sehingga satu ketika tidak sedar bagaikan deru angin menyisir dengan penuh kecepatan.Segala kenangan itu pergi bersama masa yang telah di habiskan.Gambar ini di ambil ketika acik di politeknik merlimau pada sem 3, tengok balik 1 Malaysiakan. 

Masa tak dapat di undurkan, terlalu banyak kisah yang tak mampu di terungkapkan pada gambar ini, suka ,duka ,gelak ketawa dan perselisihan faham itu menjadi kebiasaan. Sekarang nie , semuanye sudah berada di merata tempat dan dah lama tak contact antara kami,yela masing masing sibuk dengan kehidupan sendiri. Naseb ada facebook untuk kami berhubung. Apa pon rindu saat nie, saat yang paling indah, saat di mana acik cungkil bakat untuk menjadi pengacara.Tak akan pernah luput di ingatan  

Share This!


8 ulasan:

  1. join segmen usu cik akak ye acik :)..selamat besegmen

    BalasPadam
  2. slamt brsegmen...jan sedih2 Acik... :)

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen..Memang kenangan itu. Bila tengok balik gambar tu..rasa rindukan.

    BalasPadam
  4. hehe tu la kenangan zaman belajar ni best...alangkah best kalau boleh rewind balik dan tgk gelagat2 kita time tu....

    BalasPadam
  5. tq join segmen usu.kenangan zaman study mmg best kn...persahabatan yg disulamkan dgn keikhlasan memang indah kn :)

    BalasPadam
  6. Sama la.. klu tgk gmbar lama masa study dulu teringat balik kisah2 kami yg beshhh... selamat bersegmen Acik..

    BalasPadam
  7. Dari segment yang sama; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    Eh, jangan lupa join sini; http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    Thanks.

    BalasPadam
  8. Jenguk sekali lagi. ^^

    Btw, jom join sini. Awesome tau, selain menag hadiah boleh meningkatkan trafic blog you. ^^ Thanks.

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-cavern-healthcare.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-ainamansorcom.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-anis.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/second-giveaway-smile.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/annual-giveaway-by-alyaa-najlaa.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/aniversary-versi-saya.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails