Pengikut

Jumaat, 7 Februari 2014

Segmen Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum

Ya Allah hari-hari terlalu sibuk dengan kegiatan harian, tak sempat nak join segmen yang di ajurkan oleh rakan-rakan. Ada yang terasa hati dengan acik sebab tak support segmen mereka. Sekali lagi acik minta maaf sebab memang kekangan masa. Jadi acik join satu segmen yang di ajurkan oleh abak setelah pengkhabaran bahawa ada lanjutan tarikh. 

Syarat-syarat :


1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen 5.Bermula 7 Januari dan berakhir 28 Februari 2014(Diteruskan)

Share This!


33 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    BalasPadam
  2. singgah dan men'follow'..hehe..salam ukhuwah pemilik blog aku penghibur =)

    BalasPadam
  3. tahniah.....moga dapat jumpa pada 8 Mac di perjumpaan blogger anjuran Denaihati

    BalasPadam
  4. Slmt bersegmen Acik.. saya dah join juga.. salam ukhwah.. :)

    BalasPadam
  5. Slmt bersegmen Acik.. saya dah join juga.. salam ukhwah.. :)

    BalasPadam
  6. Selamat bersegmen acik...

    P/s: maaf acik x smpt nk on9 pc utk vote acik lagi... Sy byk on9 guna mobile je..ssh sikit nk vote.. Insha Allah de kesempatan sy vote ea... Moga berjaya acik...

    BalasPadam
  7. salam pagi acik...nak try join juga segmen ni...sesekali suka juga bersegmen.

    BalasPadam
  8. selamat bersegmen..nnti nk usha2..

    BalasPadam
  9. nice segmen.. moga berhasil aku penghiburrrr

    BalasPadam
  10. datang dari segment yang sama
    follow me back

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  11. Salam ukhwa..
    Singgah follow awak.
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  12. Singgah BW dari segmen yang sama.

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  13. salam..datang dari segmen yang sama & dah follow sini ;)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  14. datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya ye acik..

    BalasPadam
  15. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  16. salam ukhuwah.. dari segmen yg sama.. jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  17. salam ukhwah. jenjalan sini dan follow. ^^/ jemput singgah dan follow back ya.

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  19. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    BalasPadam
  20. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  21. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  22. Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
    Autumn LoveHeart

    BalasPadam
  23. Salam Ukhwah... Singgah dan follow kat sini...

    BalasPadam
  24. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails