Segmen Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 7 Februari 2014

Segmen Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum

Ya Allah hari-hari terlalu sibuk dengan kegiatan harian, tak sempat nak join segmen yang di ajurkan oleh rakan-rakan. Ada yang terasa hati dengan acik sebab tak support segmen mereka. Sekali lagi acik minta maaf sebab memang kekangan masa. Jadi acik join satu segmen yang di ajurkan oleh abak setelah pengkhabaran bahawa ada lanjutan tarikh. 

Syarat-syarat :


1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen 5.Bermula 7 Januari dan berakhir 28 Februari 2014(Diteruskan)

Share This!


33 ulasan:

fragmenbiru berkata...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Devy berkata...

ini segment dari acik idah ya.

mun berkata...

singgah dan men'follow'..hehe..salam ukhuwah pemilik blog aku penghibur =)

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

tahniah.....moga dapat jumpa pada 8 Mac di perjumpaan blogger anjuran Denaihati

Khir Khalid berkata...

Slmt bersegmen Acik.. saya dah join juga.. salam ukhwah.. :)

Khir Khalid berkata...

Slmt bersegmen Acik.. saya dah join juga.. salam ukhwah.. :)

Mazni Munawar berkata...

gudluck acik :)

Maria Firdz berkata...

Selamat bersegmen acik...

P/s: maaf acik x smpt nk on9 pc utk vote acik lagi... Sy byk on9 guna mobile je..ssh sikit nk vote.. Insha Allah de kesempatan sy vote ea... Moga berjaya acik...

Maria Firdz berkata...

Selamat bersegmen acik..

paridah berkata...

salam pagi acik...nak try join juga segmen ni...sesekali suka juga bersegmen.

kisah si dairy berkata...

selamat bersegmen acik..

hazwan hairy berkata...

selamat bersegmen..nnti nk usha2..

belogisam berkata...

nice segmen.. moga berhasil aku penghiburrrr

PCL berkata...

selamat bersegmen cuti2 nih..

Karen Monica berkata...

selamat bersegmen acik :)

Tanpa Nama berkata...

Moga maju jaya ye acik..

Azhafizah MN berkata...

selamat bersegmen :)

Unknown berkata...

datang dari segment yang sama
follow me back

http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Cik Puan berkata...

Salam ukhwa..
Singgah follow awak.
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Tanpa Nama berkata...

Singgah BW dari segmen yang sama.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Shazila Salman berkata...

salam..datang dari segmen yang sama & dah follow sini ;)

http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nina Mads berkata...

semoga berjaya acik :)

Unknown berkata...

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya ye acik..

Fiza Rahman berkata...

Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Unknown berkata...

salam ukhuwah.. dari segmen yg sama.. jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mimie farid berkata...

salam ukhwah. jenjalan sini dan follow. ^^/ jemput singgah dan follow back ya.

http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Abam Kie berkata...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah berkata...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

Unknown berkata...

hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Pha Is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

Amelia Natasha berkata...

Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
Autumn LoveHeart

Nanie Dean berkata...

Salam Ukhwah... Singgah dan follow kat sini...

Unknown berkata...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails