Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Ahad, 17 Mei 2015

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur





{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72


5. Copy code di bawah dan paste ke ruangan html di blog kamu




** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

Share This!


207 ulasan:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 207 daripada 207
kamil salleh berkata...

Nampaknya segmen ini dah tamat, agaknya siapa yang menang nanti?

Dhiya Afraa Bella berkata...

Done follow #4212 http://www.dhiyaafraabella.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

muhammad nizam berkata...

tak sabarnya nak tahu pemenang... come on achik

Cik Adda berkata...

http://inlove-wanda.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Cik Adda berkata...

saya dh lama join. tp lupa nak letak link disini. Harap diterima .

http://inlove-wanda.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Riana LittleCuties berkata...

hihihihi....menarik memang menarik....tapi yang tak menarik nye...saya dah tersalah letak kat banner tu link org lain....waaaaaa....patut lah saya nye penyertaan tiada respon dari penganjur...sabo jelah...gelojoh sgt...

Salam "Aku Penghibur" saya dah follow syarat² itu... dan dgn rasminye telah menyertai segmen ini....ahaks
http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html
semoga saya menjadi pilihan nye..ahaks

itu comment penyertaan saya dulu yang saya letakkan di http://kampung-kameq.blogspot.com hahahaha lawak lah bila baca semula...saya tersalah owner penganjur...maaf ye

Sharhanah Daniel Hariz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 207 daripada 207   Terbaru› Baru»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails