Pengikut

Jumaat, 6 Januari 2017

Atasi Masalah Resdung Dengan Kapsul Penawar Resdung Asmak Herbs



Assalamualaikum

Kemas-kemas rumah, ya Allah bersin teruk. Aduh tak boleh betul kena habuk. Pagi-pagi pun gitu mesti bersin.Kadang tak tahan. Orang kata itu tanda resdung ?

Jadi cari maklumat tentang tanda-tanda resdung.

Tanda-Tanda Penghidap Resdung:

-Hidung tersumbat dan berbau busuk
-Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
-Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
-Kerap bersin terutama di waktu pagi 
-Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata
-Sakit tekak secara berpanjangan serta berulang
-Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan
-Kerap sakit kepala

Tanda-tanda diatas muncul secara berulang terutama di waktu pagi, cuaca sejuk, tempat berhabuk, selepas mengambil makanan laut, belacan, budu, cencalok dan sebagainya. 

Sekiranya kamu mempunyai tanda-tanda tersebut, kebarangkalian kamu mempunyai penyakit resdung dan jika dibiar belarutan, masalah resdung boleh menyebabkan kecacatan, sehingga memerlukan rawatan pembedahan yang mana kosnya lebih tinggi.

Risau keadaan jadi teruk, nasib baik kawan ada perkenalkan Kapsul Penawar Resdung Asmak Herbs.



ASMAK HERBS ini diperbuat dari herba terpilih menggunakan KAPSUL HALALGEL bersih dan suci bagi membantu melegakan resdung seawal 3 hingga 14 hari produk muslim bertaraf GMP TIADA BAHAN KIMIA MAHUPUN STEROID

Ianya diramuankan dari herba-herba terpilih, antaranya;
•AKAR MENGKUNYIT
•AKAR SERAPAT
•LADA SULAH


Siapa sesuai gunakan produk ini ? 

ASMAK HERBS SESUAI DARI UMUR 3 TAHUN KE ATAS KECUALI IBU MENGANDUNG

Testimoni Pada diri acik sendiri



Acik sendiri dah cuba produk Kapsul Penawar Resdung Asmak Herbs. Mula memang ragu-ragu tapi dah guna nampak keberkesanan.

Bersin awal pagi sudah berkurangan. Alhamdulilah,sesak di dada berkurangan yelah bila bersin hidung sakit, dada pun rasa sakit.

Ya Allah leganya rasa, nak pergi kerja pun rasa tenang. Bau ketika bersin pun kurang. 

Berapa harga produk hebat nie ?

Hanya RM 39 sahaja, sangat berbaloikan.

Sekiranya berminat nak mencuba pil resdung ini,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  : 

Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut boleh ke media sosial.

Instagram: mham.sdnbhd

Share This!


8 ulasan:

  1. Nak try jugaqlah ubat ni kat husband.. Dia resdung teruk

    BalasPadam
  2. Boleh cuba kat anak dara akak nie..ehehe..

    BalasPadam
  3. nti nak try jugala kalau ada rezki. resdung jugak ni.. huhu

    btw,

    jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

    BalasPadam
  4. Bagus sgt kalau ubat ni berkesan kpd yg gunakannya.

    BalasPadam
  5. Asmak Herbs memang bagus. Akak baru dua hari makan dah rasa kesan, semput kurang.

    BalasPadam
  6. kite selalu sakit kepala..boleh la nak cuba ni..

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails