Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Sabtu, 28 Disember 2013

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com


Assalamualaikum

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? 

Alhamdulilah acik kembali dengan segmen yang baru, selain berkongsi cerita kamu dengan kami ,kamu akan dapat hadiah yang menarik. Tanpa membuang masa acik ingin lancarkan segmen yang mudah ini. Segmen ini berlansung selama 3 minggu ,Bermula tepat jam 9.00 malam ini  dan akan berakhir jam 12 Malam pada 31 Disember nanti ,semua dijemput sertai.

Syarat-syaratnya Wajib :

3.Like Facebook Sponsor Di Bawah   



4. Buat entri bertajuk  "Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com "

5. Ceritakan kenapa kamu jadi blogger ? 

Sebagai contoh 
(tiada limit untuk berapa patah perkataan, panjang-panjang pun boleh )

Saya jadi blogger sejak 2007, saya mula berkarya di blog kerana meminati dunia penulisan selain untuk mendapatkan kawan-kawan baru ................................................

6. Copy gambar tersebut dan link ke Entry nie
7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.  
8. Hanya perlu jujur, sponsor akan "check" sama kamu ikut syarat atau tidak

Hadiah 

 1 Blog Akan di Review Akupenghibur.com 
 10 pemenang Set Sarung Bantal Dan Sarung Tisu oleh
wirdaamir-world.blogspot.com
10 pemenang  fridge magnet oleh dakuamatmenyintaimu.blogspot.com
 2 X RM 5 Top up 

Peserta 

  1. http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger.html
  2. http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
  3. http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
  4. http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
  5. http://cikanem.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
    http://whiteroses2013.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
  6. http://amazedetect.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
  7. http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
coretanhatikathy
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-bloggerby.html#sthash.loOEmoXp.dpuf
http://www.khairilmazri.com/blogger-akupenghibur-com#sthash.loOEmoXp.dpuf



Sticky post untuk lihat entry yang lain sila scroll ke bawah

Share This!


129 ulasan:

KHALID berkata...

wah macam best je segmen ni :)

Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

Best nampak....insyallah nanti saya join...tahniah.

Yeop Maz berkata...

assalamualaikum

saya datang untuk sertai segmen ini

http://www.khairilmazri.com/blogger-akupenghibur-com

Shahrul Yusof berkata...

''1 Blog Akan di Review Akupenghibur.com'', tu maksudnya hanya satu blog pemenang sahaja yang akan di review kan?

Akupenghibur.com berkata...

ye hanya 1 blog ..special kiranya

Leeza Dayasari berkata...

good luck semua....

Khir Khalid berkata...

Wahh.. mcm best ni.. sy keep in view Acik.. :)

Awanama berkata...

akak join acik..
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-bloggerby.html

Adriannasyaz berkata...

Kena join jgk ni :)

Mizz Aiza berkata...

menarik segmen ini.. insya-Allah akan join.. akak bookmark dulu sebab tarikh tamat lambat lagi..

Cik Tieka berkata...

nak juga join.cuma sy x nampak follower blog dakuamatmencintaimu..kat mana eh??

Farah berkata...

join http://nurfarahudahud.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Affy Afiqah berkata...

alaaaa...ada kena like fanpage pulok...baru nak join hukhukhuk tapi ika takde fb laa acik T_T

Awanama berkata...

insha Allah ... mudah - mudahan x lupa ...

Unknown berkata...

akan turut serta bila dh free.. :) good luck semua

Unknown berkata...

Gud luck pada yg join

belogisam berkata...

ewah,, ada segmen yg bagus... semoga berjaya.. i will support u

IMA SALSUZAIMA berkata...

assalamualaikum.. macam best je.. hihi..insyallah akan join nanti.. selamat berhujung minggu :)

Akupenghibur.com berkata...

klau betul x de fb .. blh join ... x pyh like ^_^

PCL berkata...

pcl join :

http://www.nazlee.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

www.duniafarisya.com berkata...

gud luck utk segmen ni :) InsyaAllah semoga berjaya :)

Adriannasyaz berkata...

Acik..boleh bgtau sya kat mana widget dakuamat menyintaimu blog?sya x nmpk..ke sya punya intenet ni lembab sgt..huhu

Akupenghibur.com berkata...

dekat bahagian bawah sekali

mselim3 berkata...

Assalammualaikum...achik,

menarik segmem nie.. boleh join nie...

mselim3

pls: pape nanti datang balik,,, sokong segmen kekawan..

tarmizi berkata...

http://www.mizisempoi.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

sobri yaacob berkata...

ok acik..nanti saya joint..

AyuInsYiraH berkata...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

ayu join

wawaa berkata...

dengan lafaz bismillah, wawa join :)
http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Azlan Strider berkata...

tahniah kerana berjaya mengajurkan satu segmen yang best...for sure aku akan hantar penyertaan sebelum tarikh tutup. 2 hari ini aku busy sikit dengan training...hehehe

Regards,
-Strider-

LadyBird berkata...

Rs mcm nk msk jer.. xpernah masuk ni.. huhu

Maria Firdz berkata...

supported you..;)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

http://ijamawar.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Cik Itah berkata...

salam Acik..cik itah join sini ya :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Fiza Aizzawa berkata...

nak join.. acik nie mesti peminat jamal...

Hanim berkata...

here kenit comes! (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

sobri yaacob berkata...

salam acik skrg tgh gigih kumpul idea..sbab nak menag,.. tunggu nantipnyertaan akn dhantar..

Mama Darwiish berkata...

http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Aisyah berkata...

Bismillah.. Join ya? :)

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Miss-D berkata...

Dayah join..
http://d-sweetblackcurrant.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

insyaAllah akan joint sblum tarikh tutup..

Fatin Wawa berkata...

best juga, syaratpun simple.. InsyaAllah nnt saya join.. :)

Miss Allison Swift berkata...

masih baru dlm dunia blog =)

http://wa-semput.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

lynmunir berkata...

Insyallah nanti, akak join Acik.

budakbandunglaici berkata...

jap..jap.. BBL nak sumbit borang penyertaan

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Ainim Rashihah berkata...

Assalamualaikum...

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Saya join ya

adarain berkata...

semoga berjaya..

lynmunir berkata...

Ok dah siap entrinya :-)
http://lynnmunir.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger.html

Khir Khalid berkata...

Assalam Acik.. Saya join ye.. :)
http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

T kasih.

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. berkata...

Rasa nak join. Tapi............ macam malas... mood join segmen dah lari... nape entahla... Maaf ya, kak sekadar blogwalking di sini :)

Cik Tieka berkata...

salam Acik, sye turut serta :)

http://kembaradiduniaku.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Fiza Aizzawa berkata...

Fiza join..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger.html

precious cla berkata...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Asha Lya berkata...

http://blogashalya.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

TelingaBulat berkata...

tb join alhamdulillah ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

Salam...bismillah,join

http://farahannur.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Saya join...

Unknown berkata...

I will.

MyCherita berkata...

alhamdulilah...saya sudah join...

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

Done. Selasa ini aku disini

http://annehanim77.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

saya join.

Unknown berkata...

Wah keren ni

Unknown berkata...

Uaaaa! Tahniah kepada aku kerana secara tidak sengaja terdelete post tu.
tidak mengapa. Rezeki ada di mana2.

heeee

Azwar Syuhada berkata...

Acik, azwar join.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

paridah berkata...

teringin sgt nk join...

Fatin Wawa berkata...

Bismillah.. saya join.. ^^
http://indahnyapelangiku.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Tasneem berkata...

tasneem nak join. hakhak nak update entry laa :)

Dayang Deno berkata...

datang join sini^^
http://www.dayangdeno.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Adriannasyaz berkata...

Sya join acik ^_^

http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Shad berkata...

shad join ya, bismillah.. akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Farhain azmi berkata...

Alhamdulillah..saya join ye

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Mastura berkata...

join http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

AA join sini ye ;)

http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

sobri yaacob berkata...

http://akusobriyaacob.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

ok acik saya dah joint, saja nak post entry ni hari ni..berkat dgn tarih yang cantik 11/12/13..hopely boleh menang la ya? :)

Nadia Johari berkata...

good luck semua..saya join

http://miszrockers.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Akak Kembang berkata...

insyaAllah...akan join

Unknown berkata...

salam...simple intro dari sy..klau ikutkan history mau panjang berjela..eheh..sy join =)

http://eirza.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

saya join ! saya join ! >.<
http://www.ainasofea.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Engku Muzahadin berkata...

Muz join...
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

fragmenbiru berkata...

Assalam Acik...abak join segmen ni..hehe.. salam ukhuwah..
http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Cik Ash berkata...

assalamulaikum dah lama tak join segmen rasa nak join kita tulis dah kat blog sila jemput kesana ya


http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

jie susanos berkata...

join..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Liyana berkata...

saya join :)

http://myname-ly.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Azlan Strider berkata...

Seperti yang dijanjikan aku kembali untuk submit entry bro...

http://striderbuzz.blogspot.com/2013/12/1299-segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Regards,
-Strider-

Unknown berkata...

wau ramai yg join.. :)

Mizz Aiza berkata...

akak join.. :D

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Zaza Iman berkata...

:)

http://sayazaza.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Jejari Menaip berkata...

bismillah joined

http://duniakita94.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger.html

Eymasu berkata...

http://eymasu.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Awanama berkata...

selamat bersegmen, moga slalu berjaya

kucing comel berkata...

Hi, Singgah sini ye :)

Jemput datang ke http://syokbah.com/

Mak Wardah berkata...

Kita join ni

Syamimi Saad berkata...

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

saya join sama..

Yun Sing berkata...

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

Blogwalking sahabat Blogger

Adilah Asari berkata...

Yaya join http://www.cikyaya.my/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

done semua syarat :)
http://kakikerja.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Affy Afiqah berkata...

bismillah, acik ika dah join :)

http://haneulafiqah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

salam acik, mama juga tidak mahu ketinggalan....

http://mamamamy.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Long Cham berkata...

macam best jer nie nanti kita join yer

ZaridaIshak berkata...

bestnya segmen... ala... dah pernah cerita kenapa akak jadi blogger... good luck kepada semua
:D

sueZaki! berkata...

Assalamualaikum.JOIN!
http://neversaynener.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger.html

Dzureen Darwis berkata...

Done! :)
http://dzureendarwis.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

Join http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Long Cham berkata...

dah join nie acik
http://www.kucinghitam.net/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger.html

Nurina Izzati berkata...

dah join tuan blog
http://www.nurinaizzati.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
jom review

Unknown berkata...

ok kita dah join acik...tqvm!!!

http://myblogsantai.blogspot.com/2013/12/kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Vee berkata...

I'm in!! :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Auto publish; 24/12/13 @ 8:45 am :)

Unknown berkata...

ok akak join ye..sorry lambat..hehe

http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Awanama berkata...

saya join.. http://shafiquestevenson.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
khas untuk bloggers senior,jemput singgah ENTRI shafiq

Unknown berkata...

dayg join :) http://daygchubby.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Unknown berkata...

http://umikasum.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Pean Dee berkata...

Ehan join :)

http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger.html

Tinta Lana berkata...

Assalamualaikum acik.

Ramai join ni.. semoga masing2 dapat manfaat.. hehe ^_^

ABC Smart School berkata...

Menarik ni...InsyaAlah saya akan join nanti .http://blog.sekolah4u.com

Awanama berkata...

selamat bersegmen je lah,,,
moga berjaya selalu

Unknown berkata...

http://aniqbukhary.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Seperti yang dijanjikan... :)

cikmudahimawary berkata...

http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Hani Zulkifli berkata...

saya join segment nih!
http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

http://mhakimfaiz.blogspot.com berkata...

All the best to all yang Join ..

Nina Mads berkata...

nina join acik ya !
SEGMEN KENAPA AKU JADI BLOGGER ? BY AKUPENGHIBUR.COM

paridah berkata...

http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/2013/12/kenapa-aku-jadi-bloggerakupenghiburcom.html

imm berkata...

salam..joined
http://cikanem.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Miss S berkata...

salam kenal..segmen pertama untuk blog kedua.hehe..rasa nak join sebab segmen ni lain daripada lain dan nampak telus.

http://whiteroses2013.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Mademoiselle Irdina berkata...

http://amazedetect.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
Seronok...Dapat meluahkan apa yang rasa dalam diri..Thanks sebab adakan segmen ini...

Unknown berkata...

Aduh..terlepas... maybe next time ye.. =)

Unknown berkata...

salam acik...kita join taw.... sory lambat join hehe

http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

Tetamu Istimewa berkata...

Semoga berjaya semuanya. Saya pula tak cukup syarat nak sertai.

cikmudahimawary berkata...

sempoi la acik , nil boleh la BW walau segmen dh habis ..

Shoppa.in berkata...

I’ve found here a lot of good and useful information on the knowledge I need. Nice articles and your information valuable and good articles thank for the sharing information
B2B Marketplace
wholesaler
Our Services
Refrigerator Repair
Satta King
Mumbai Call Girls

Danny James berkata...

How to Help a Child Focus in the Classroom? Learn how to make your kids stay focus in classroom and pay full attention to classroom learning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails